PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz İnstagram Takipçi Arttırma Hilesi


cagi12
11-14-2017, 21:50
İnternet aleminde ücretsiz ve güvenli denilen bir sürü spam instagram takipçi hilesi dolaşıyor. Bu spam sitelerin aksine oluşturmuş olduğumuz instagram hilesini hepinize kullanmanız için öneriyoruz. Altintakipci.com sitesi kullanıcı dostu arayüzü, basit kullanılabilirliği, sadeliği, hızı, güvenilirliği ve %100 türk aktif kullanıcılara sahip olması sebebiyle piyasadaki sitelerin aksine kullanıcılarına güven veren nadir siteler arasında yer alıyor. Siteye giriş yaptığınızda 100 beğeni kredisi (http://altintakipci.com), 75 takipçi kredisi ve 5 yorum kredisine sahip oluyorsunuz. Sahip olduğunuz 100 beğeni kredisi ile istediğiniz fotoğrafınızı 100 kişiye beğendirtebilir veya 20 krediyi a fotoğrafına 20 beğeni, 80 krediyi b fotoğrafına 80 kredi dağıtılacak şekilde kullanabilirsiniz. 75 takipçi kredisini (http://altintakipci.com) ise ister kendi hesabınıza 75 kredi atabilirsiniz, istersenizde başkasına takipçi gönderebilirsiniz. Evet yanlış okumadınız, link ile başkasına takipçi gönderme hilesini Türkiye de ücretsiz sunan nadir sitelerden biriyiz. Yani şifresiz takipçi kasabilir ve eğer siteye güvenmiyorsanız fake hesabınızla giriş yapıp isterseniz gerçek hesabınıza, isterseniz de eşinize, dostunuza, arkadaşınıza, sevgilinize ya da aile bireylerinize takipçi gönderebilirsiniz. Yorum kredisini düşük tutmamızın sebebi tamamen hesap güvenliğiniz açısındandır. Instagram yorum hilesini çabuk tespit edebildiği için hesaplarınızın bloke olması riskine karşın yorum kredisi düşük tutulur. Sürekli yenilenen krediler ile belli aralıklarla kullandığınız taktirde yorum hilesinin size zararı olmayacaktır.

Size Sunduğumuz Özellikler Şöyle Bahsedelim

İnstagram Takipçi Hilesi
İnstagramda Takipçileriniz az olması sizi üzüyorsa,tek yapmanız gereken sitemizi giriş yapıp saatte bir 75 kredili olan takipçilerimi tek tıklama ile kendinize gönderebilirsiniz.

İnstagram Beğeni Hilesi
İnstagramda Beğenilerin az olması canınızı sıkmasın,bununda bir çözümünü size sunuyoruz; işe en kolayından bakarsak %100 güvenli ve hiçbir riske girmeden sitemize giriş yapıp beğeni hilesini tek tuşta kullanabilirsiniz.
bu sayede beğenileriniz 5'er 5'er 10'ar 10'ar artacak.

İnstagram Yorum Hilesi
İnstagramda Yorumlarınız az olması artık hiç önemli değil bizle tanıştıysanız eğer artık bununda bir çözümü var.
Sitemize giriş yapıp yorum hilesini kullanamız yeterli olacaktır.Yorum yaptırmak istediğiniz fotoğrafı seçip yorumlarınızı tek tuşla gönderebilirsiniz.

Link İle İşlemler
Eğer ki içinizde siteye karşı bi güvensizlik besliyorsanız size bu konunda bir önerimiz var.
güven konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar diledikleri gibi sitemize fake hesaplarından giriş yaparak bizi deneyebilir ve sorun cıkmayacağına tanık olabilir.

Hadi artık takipçilerinizi,Beğenilerinizi,Yorumlarınızı arttırma zamanı geldi ne bekliyorsunuz hemen içeri altintakipci.com (http://altintakipci.com)