PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : erkeklerin ayakkabı seçimi


sinemay
11-13-2017, 02:17
Bilindiği gibi beylerin şıklığını tamamlayacak çok fazla aksesuar bulunmamakta. Bu sebeple şık olmak için kullanılabilecek tüm aksesuarlar çok iyi seçilmelidir. Kemer ve ayakkabıbeyler için kıyafeti tamamlayan ve şıklığı sağlayan aksesuarlardır. Bu aksesuarların iyi seçilmesi, uyum ve kalite sonucunda şıklık tam anlamıyla ortaya çıkarılmış olur. Doğru ayakkabı seçimi yapmak kıyafeti tamamlama ve doğru görüntüyü yakalamak açısından önemlidir.

Beyler de bayanlar kadar görüntülerine önem vermeye başladığı için kullanabildikleri aksesuarları en doğru şekilde seçmeliler. Kıyafete uygun ayakkabılar kıyafeti ortaya çıkarır. Yani beyler için erkek ayakkabı ya şıklığı tamamlar ve ortaya çıkarır ya da kıyafetin tüm güzelliğini öldürür. Bu sebeple iyi giyinmek isteyen beyler için vazgeçilmez unsur ayakkabıdır. Bu konuya dikkat edildiğinde ve özen gösterildiğinde iyi görünmek beyler için kaçınılmaz olacaktır.

Beyler için en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında klasik ayakkabı tarzında deri ayakkabılar bulunmaktadır.Bu çeşit ayakkabıların adresi hogan erkek ayakkabı modelleri (https://www.exxeselection.com/hogan-erkek-ayakkabi) ile armani jeans erkek ayakkabı modelleri (https://www.exxeselection.com/armani-jeans-erkek-ayakkabi) öne cıkıyor Günlerinin büyük kısmını iş yerinde çalışarak geçiren beyler için rugan ve rugan olmayan birçok klasik ayakkabı modeli sunulmaktadır. Sade çizgileri olan bu klasik ayakkabıların tercih edilmesi amaçla alakalıdır. Özellikle sık iş toplantıları ve iş görüşmeleri yapan ve masa başı işlerde çalışan beyler klasik tarzdaki modelleri tercih ederler.

Bunun yanı sıra klasik giyimi spor giyime tercih eden ancak böyle bir işte çalışmasa bile klasik giyindiği için klasik ayakkabı tercih eden beyler de çoğunluktadır. Klasik ayakkabıların tercih edilmesinin diğer bir sebebi de özel günler ve gecelerdir. Klasik kıyafetlerin yani takım elbisenin giyilmesi gereken özel günlerde törenlerde, düğünlerde, davetlerde, yemeklerde ve buna benzer özel günlerde klasik giyimin şart olduğu günlerde de kıyafete uyumu yakalamak için klasik ayakkabı tercih edilir.