PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınların çizme seçimi


sinemay
11-13-2017, 02:10
Kötü hava koşullarında stilimizden ödün vermek zorunda kaldığımız zamanlar olabiliyor… Neyse ki sevimlilikleri ile bizleri kurtaran yağmur çizmeleri var!

Özellikle sonbahar aylarının, ancak her mevsimdeki yağmurlu günlerin kurtarıcısıdır yağmur çizmeleri. Rengarenk seçenekleri ile gönlümüze taht kuran, hem şıklığı hem de pratikliği ile öne çıkan yağmur çizmeleri, her kadının dolabında bulunması gereken bir parçadır.

Islak, soğuk ve kötü havalar demek aynı zamanda soğuk ve kötü bir tarz anlamına gelmiyor. Üstelik yağmurlu, hatta belki de karlı havalarda mahvolacak kaliteli ve pahalı ayakkabılarınız anlamına da gelmiyor. Çünkü tam da bu zamanlar için yaratılmış yağmur çizmesi (https://www.vepa62.com/yagmur-botu-cizmesi/) , hem şıklıkları hem de pratiklikleri ile vazgeçilmez birer parçamız olmuş durumdalar.

Yağmur çizmelerini sevimli ve tarz göstermenin ise bir çok farklı yöntemi var, hem de her şekilde kendi stilinizi yansıtmanıza olanak tanıyorlar. Bu küçük tüyolar ile yağmur çizmeleri, yağmursuz havalarda bile kullanmaktan oldukça zevk alacağınız birer ayakkabıya dönüşecekler.

Yağmur çizmelerinin en çok kullanılacakları parçalar büyük ihtimalle trençkotlar ve paltolar olacaktır. Dolayısı ile seçeceğiniz dış giyim ürününün yağmur çizmeleriniz ile kombinleyeceğinizi düşünerek tercih etmenizde fayda var. Sade ve şık tasarımlı çizme (https://www.vepa62.com/cizme/) hemen hemen her stil ile uyumlu olacaktır ancak renkli ve desenli yağmur çizmelerini kombinlemek için üstümüze giyeceğimiz parçayı iyi seçmemiz gerekiyor. Örneğin bu kombinde parlak siyah Hunter yağmur çizmelerinin sarı bir mont ile yapılan kombini gayet güzel bir uyum içerisinde görünüyor.