PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebekler için rahat uyku


sinemay
11-13-2017, 01:48
Uykusunun değerini bilenlere…

Yatakta ekstra rahatlık isteyenler için yumuşak dokuları ile cçok daha konforlu ve sağlıklı bir uyku ortamı sunan Yatsan yatak pedi çok daha keyifli bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlar. Özellikle İskandinav ülkelerinde yaygın olarak kullanılan yatak pedi, yataktan bağımsız yapısı ile bedene tam uyum sağlar; benzersiz bir rahatlık sunarak daha dinç uyanmanıza da katkıda bulunur.

Vücudun yatay konumdayken ihtiyaç duyduğu desteğin sağanmasını kolaylaştıran pedler, uyku esnasında sağa sola dönmeleri azaltır ve uyku kalitenizi arttırır.

Yatağın ömrünü uzatmak için kullanılan yatak pedi, aynı zamanda eskisi kadar konfor sağlayamayan yatağınızın performansını arttırmak için de mükemmel bir çözüm. Mevcut yatağınızı değiştirmeden farklı dolgu malzemeleriyle üretilmiş olan bambu yatak pedi (http://www.pnlp.com/ped), pamuk yatak pedi, lateks yatak pedi, visco yatak pedi gibi uyku ürünlerimizden kendinize uygun olanı seçerek uyku kalitenizi arttırmak mümkün.

Daha önce tatmadığınız uyku deneyimlerine hazır olun!

Bebekler gün içinde 20 saate kadar uyurlar. Uyku bebeğin sağlığı ve gelişimi için önemlidir ve bir bebek karyolası onlara yuvarlanarak düşmeyecekleri korumalı bir uyku ortamı sağlar. Sert bir yatak, bir bebek yatak koruyucu (http://www.pnlp.com/kenar-koruyucu) ped ve bir yatak koruyucu alez ekleyerek bebeğinizin güven, huzur ve rahatlık içinde uyumasını sağlayabilirsiniz. Dönüştürülebilen bebek karyolalarımızın büyük çoğunluğu bebeğiniz büyüdükçe onunla birlikte büyür. Bebeğiniz hareket etmeye ve oturmaya başladığında yüksekliğini alçaltabileceğiniz bir bazaları vardır ve bebeğiniz kendi başına karyolaya çıkacak kadar büyüdüğünde bir tarafını açarak onu bir yatağa çevirebilirsiniz.

Aileler, bebeklerinin güvenliği ve rahatlığı ile maliyet arasında bir tercih yapmak zorunda kalmak istemezler. Bu nedenle sert VYSSA bebek yatağı makinede yıkabilir kılıflara sahiptir ve en katı güvenlik testlerini geçmiştir. Böylece bebeğinizin güvenle uyuduğunu bilerek siz de rahatça uyuyabilirsiniz.