PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan bere ile kazak uyumu


sinemay
11-13-2017, 01:38
Her zaman yeterince kazağınız vardır, yenisini almayacaksınızdır. İş ki, yeni model ve renklerdeki kazakları görmeyin; fikrinizden sizi hemen caydırır! 2017/2018 sonbahar-kış sezonunun bayan kazak modelleri (https://www.oxxo.com.tr/tr/giyim/trikolar/kazaklar/) bizde..

Hafifliği ve sıcaklığı ile en çok tercih edilenlerin başında tiftik kazaklar geliyor.

Yıldız, kalp, hayvan ve geometrik desenleri görüyoruz. Geometrik desenlerden kareli olanlar, ön plana çıkmış durumda. Tişörtlerden sonra kazaklarda da, hayvan desenlerini hayvan suretleri takip ediyor.

Hiç eskimeyen saç örgüleri, bu sezonda bizimle. Kalın ve gevşek örgüleriyle kazaklar, salaş ve tunik biçimlerinde göze çarpıyor. Hırka ve kazakların yaka ve kol ağızlarındaysa, kürk detayları yer alıyor.

Yine sonbahar ve kışa teslim olduğumuz aylara geldik. Çok dikkatli olmalıyız hanımlar. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Bunları size ben söylüyorum ama, bu yazıyı yazarken elimde peçete ile oturuyorum. Biraz geç kaldım ben önlem almakta. Aman siz şifayı kapmadan önleminizi alın. Nedir bu önlemler? Valla kapı pencere açık oturmayın. Soğuk hava içeriye girmek için ufacık bir deliğe ihtiyaç duyuyor. Sonrası yatak döşek. Onun için kışa iyi hazırlanın bayanlar. Özellikle de ayaklarınızı ve kafanızı sıcak tutun. Ayaklarınızı için kalın çoraplar kafalarınız için de bayan bere (https://www.oxxo.com.tr/tr/aksesuarlar/bere-eldiven/) modelleri bulundurun mutlaka.

Ayaklarınız için alacağınız çorapların deseni rengi çok da önemli değil hani. Ama bere alırken biraz daha titiz olabilirsiniz. Çünkü o sizin giyiminizi tamamlayacak olan unsurların başında gelir. Yani takılarınız kadar önemli diyebiliriz bereler için. Hatta daha önemliler. Çünkü hem şıklık tamamlayıcı hem de soğuktan koruyucu görevini yapacaklar. Biz de size bu iki olayı da sağlayacak Bere modellerini gösterelim istedik. Umarım beğeneceksiniz.