PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otantik ve Bohem Giyim Mağazası Etnik Esintiler


Etnik Esintiler
11-10-2017, 15:42
Otantik ve Bohem Giyim Hakkında

Son zamanların trendi haline gelen bohem giyim ruhunuzun güzelliğini elbiselerinize yansıtıyor. Günümüz modasına uyarlanan otantik ve bohem kıyafetler yeni sezona göre tasarlanıyor. Geçmişten bugüne sürekli yenilenen ve akımı günden güne yayılan bohem giyim son zamanlarda en çok tercih edilen giyim tarzlarından biri oldu. Özgür olmayı ve anı yaşamayı seven insanların dışa vurumunu yansıtan kendini ana bırakan ve özgürlüğe adayan sanatçı ruhlu insanların başlattığı bu akım 7’den 70’e herkesi temsil ediyor. Tarzıyla adından söz etmek isteyenler ve duruşuyla ortamlara farklı bir hava getirmek istenler bohem tarzın en sıkı temsilcisi olabilir. Günlük hayatta rahatlıkla giyebileceğiniz etnik köklerden ilham alınan figürlü otantik elbise modelleri görünümüyle adeta sizi cezbedecek.

Bohem giyim tarzı nasıl olur?

Bohem giyim tarzı üzerinize yakışanı değil de kendinizi en rahat nasıl hissediyorumun cevabıdır bir nevi. Rahat ve salaş giyinmeyi sevenler etnik giyim tarzını önemseyebilir ve bu hissiyatı kıyafetlerinde de taşıyabilir. Aksesuar ve takılarla çeşitlendirebileceğiniz bu tarz ile olduğunuzdan daha farklı bir kimliğe de bürünebilirsiniz. Şık şal ve otantik şalvarlarla etnik yansımaları üzerinizde taşıyabilir geniş halka küpeler ve büyük kolyelerde üzerinize kombinleyebilirsiniz. Yen sezon kışlık elbise modelleri (http://www.etnikesintiler.com/Kislik-Elbise-Modelleri,LA_341-2.html#labels=341-2) ile tarzınızı ortaya çıkarabilir kış mevsiminde bohem tarzı elbiselerle içinizi sımsıkı ısıtabilirsiniz. Bu sene bohem giyimin renkleri haki, nar ve siyah olarak göze çarpıyor. Desenli kıyafetler giymiyorsanız bu tarz ile alışmaya başlayın çünkü çok seveceksiniz. Tarzınızı ön plana çıkaracak bohem elbiseleri web sitelerinde ve giyim mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

https://scontent.fada1-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19059311_1802528743395238_1650383963374187847_n.jp g?oh=951f78362fb26600deac3692df8b3138&oe=5AAE1C47


Bohem Tarzı Otantik Elbiseler Nerede Satılıyor?

Tavsiye olarak; bu konuda kimsenin eline su dökemediği EtnikEsintiler.com (http://www.etnikesintiler.com/)’u rahatlıkla önerebiliriz. Bu konuda lider özel tasarımların yer aldığı sitelerinde binlerce çeşit ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Özel olarak dizayn edilen yeni sezonun ürünlerini burada uygun fiyata ve avantajlarla sahip olabilirsiniz. Kapıda ödeme, kredi kartına taksit ve sepette indirim gibi imkanlardan yararlanabilir aynı gün kargo seçeneği ile siparişlerinizin kısa sürede elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Güvenli alışveriş yapabileceğiniz sitede birbirinden şık ve eşsiz tasarımların yer aldığı etnik elbise modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz.