PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstagram takipçi hilesi


cagi12
11-08-2017, 21:37
Arkadaşlar merhaba ;
Bugün sizlere ekibimiz ile birlikte uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkardığımız şahane bir projeyi tanıtıp size sunmak istiyorum.
altintakipci.com (http://altintakipci.com/) adında sunduğumuz bu projede artık sosyal hayatınız tamamıyla değişecek öncelikle ücretsiz ve %100 güvenli olması en önem verdiğimiz noktamızdır. Bu projemizde size sunacağımız şeyler sırasıyla şöyle;


>>Aktif Türk Kullanıcılar
>>24 saatte bir 75 takipçi kredili ve 100 beğeni kredisi
>>İstediğiniz miktarda beğeni
>>İstediğiniz miktarda yorum
>>istediğiniz miktarda takipçi
>>Sitede uyulan talimatlar genelinde bonus olarak 250 takipçi

Arkadaşlarınız arasında takipçi sayısı,yorum,beğeni sayısı en fazla sizde olmasını istemez misiniz ?
bu artık çok kolay sadece aşağıda bulunan link'e tıklayarak gerekli talimatları yapıp istediğiniz seçeneği kullanarak istediğiniz sonuçları elde etmeniz mümkün.


İnstagramTakipçiArttırma (http://altintakipci.com/)


Size ürün bazında ve güvenlik konusunda hiçbir sıkıntı cıkarmayacak bu projemiz özenle calışılarak size en uygun ve kısa talimatlar ile kullanmak istediğiniz seçeneğini kullanabilirsiniz.


Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?
Öncelikle bu projemizde sade ve göze hitap eden sayfamızın yanı sıra sadece işinizle ilgili bölümlerin olması size kolaylık sağlaması kullanıcılarımız için önemli bir faktör,bunun yanı sıra sayfamızda herhangi bir virüs gibi bilgisayarınıza zarar verecek hiçbir kötü amaçlı durum bulunmamaktadır.projemizde kullanıcılar lehine düşünülüp tasarlanarak yapılan içerikler özgün ve düzenli bir biçimde sabit yollar ile işinizi halletmeye yöneliktir.
Size sunduğumuz bu kolaylıklardan kısaca şöyle söz edelim;
kullanmak istediğiniz yorum,beğeni sayısını girerek istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz ve bunun yanı sıra tamamıyla ücretsiz olması ve hiçbir uğraş istemeden 24 saatte bir 75 kredi ve 100 beğeni sizin olacaktır bunun yanı sıra sürekli kullanım sonucunda bonus olarak sayfamızın hediye ettiği güzel süprizlerimizde var tabiki :):) mesela onlardan biri olan,1 ay boyunca her gün aktif kullanım yapılırsa 1.ay sonunda 2000 takipçi hediyesi bizden. dahada farklı hediyelerimizde var tabiki, yapılan bu işler gözünüze fazla kolay gözükebilir fakat bütün proje bazında sadece kullanıcılar düşünülerek yapılan bu çalışmada bize desteği lütfen çok görmeyin,
Tek yapmanız gereken buraya (http://altintakipci.com/)tıklamak hepinize teşekkür ediyorum ve kullandığınız için sevgilerimi sunuyorum arkadaşlar sağlıcakla kalın.