PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Patik Örnekleri ve Modelleri


selim
01-15-2016, 10:36
Sitenin Konusu : Patik Örnekleri ve Modelleri

Sitenin Aktif Olma Tarihi : 6 Ocak 2015

Açıklamalar - Tanıtım : Ev hanımları evde boş kalan zamanlarında kendilerine meşakkat için örgü işleriyle uğraşmayı çok sevdiklerini biliyoruz işte tam bu noktada modayeni.net ile el işi örgü modelleri (http://www.modayeni.net/orgu-elisi-dantel) zincirinin halkalarından birisi olan patik modelleri (http://www.modayeni.net/patik-modelleri) ve lif modelleri (http://www.modayeni.net/lif-modelleri) yapabilirsiniz.

Patik modelleri ve lif modelleri her örgü seven bayanın incelikle ve özenerek yaptığı örgüler dendir.

Ancak birçok bayanın ortak şikayetlerinden biriside hep aynı veya benzer örgü modellerini yapmaktan yana olduğu için, bizde sizin için modayeni.net de en güzel örgü modellerini bir araya getirdik.

http://www.modayeni.net

maxiimuss
04-15-2016, 12:17
Teşekkürler.Herkes burada kendi sektörü ve siteleri ile alakalı bilgi veriyor.Bende kendi sitelerimi yazıyorum bilgi sahibi olmak isteyene yardımcı olurum.

çatı penceresi
(http://www.fakrocatipencereleri.org/)akustik sünger fiyatları (http://www.aakustiksungerfiyatlari.com/)
ses izolasyon malzemeleri (http://www.ssesizolasyonmalzemeleri.com/)
ahşap merdiven (http://www.xn--ahapmerdiven-5mc.net/)
döner merdiven (http://www.xn--dnermerdiven-4ib.net/)

okturen
04-24-2016, 03:46
başarılar

SonunaKadar
10-29-2016, 23:13
http://www.keyifliyemektarifleri.com/resimler/tanitimresimler/pratikyemektarifleri.JPG

Pratik yemek tarifleri (http://www.keyifliyemektarifleri.com) elimizin altında olduğunda hayatımızın en önemli kolaylığı haline gelir. Çünkü yemek her gün yenir ve yapılır. Akla yemek çeşidi gelmediğinde, yapılmak istenen yemek bilinmediğinde yapılması gereken geniş arşivi olan bir yemek sitesini takip etmektir. Böylece neredeyse her gün yaşanan yemek problemi ortadan kalkmış olur.

Resimli yemek tarifleri daha büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Böyle ulaşacağımız sonucu önceden görür, süsleme ve servis konusunda da fikir sahibi oluruz. Yemek kadar yapılan yemeğin sunumu da önem taşır. Tariflerin görsel olarak sunuluyor olması hem tarifin daha kolay anlaşılabilmesine hem de bu sayede daha kısa sürede yapılabilmesine olanak sağlayacaktır.

Klasik yemeklere takılıp kalmak devri artık geçmişte kaldı. Artık tarif yazmak zorunda değiliz, birini arayıp tarif almak zorunda değiliz. Elimizin altında kolayca ulaşabileceğimiz tüm keyifli yemek tarifleri listesinden seçim yapmak bizlere kalmış.

http://www.keyifliyemektarifleri.com sayfasını ziyaret ederek detaylı fikir sahibi olabilir, tüm yemek çeşitlerinden istediğinizi denemeye hemen başlayabilirsiniz. Pasta, börek çeşitleri, ana yemekler, tatlılar, hamur işleri, çorbalar ve daha sayılamayacak kadar çok çeşit kolay anlatımıyla yemek yapmayı bir zevk haline getiriyor.

Bu güzel sitenin android uygulaması da var: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keyifli.yemek.tarifleri