PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dell tablet format atma


_SoN_
07-02-2015, 11:53
Dell Streak 5 Format Atma tabletinize virüs bulaştığında, yavaşladığında, ayarlarda sıkıntılar yaşadığınızda fabrika ayarlarına döndürmek sizin için en iyi seçenek olacaktır. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil bellekteki her şeyi kalıcı olarak siler. Fabrika ayarlarına sıfırlama öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. Format atmadan önce şarjınızın % 50’in üzerinde olması gerektiğini unutmayınız.
Dell Streak 5 Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en uygun yolu, ayarları kullanmaktır. Adımları doğru yaptığınızda Dell Streak 5 Format Atma işleminiz gerçekleşecektir.
Ayarlar → Gizlilik → Fabrika ayarlarına sıfırla → Cihazı sıfırla → Herşeyi sil
Dell Streak 5 Tuşları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Dell Streak 5 cihazınızı açamıyor veya tablet ayarlarına erişemiyorsanız, Dell Streak 5 üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak tabletinizi fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.


Tabletinizi kapatınız.
Kapalı konumda iken Sesi Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
Ses tuşları yardımıyla Factory Reset‘i bulun ve Kamera tuşuna basın.
Dell Streak 5 Format Atma işleminiz başlamıştır. Tabletiniz fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır.
Bütün bu işlemlerde başarısız olursanız. ses kısma tuşu ile power tuşuna basın,açılan ekranda recover ı seçip power tuşu ile onaylayın,tablet açıldıktan sonra komut yok hatası verecek,o kısımda ses açma tulu ile power tuşuna basarsanız format ekranını göreceksiniz.Böylece tukarda yazılan işlemleri yaparak tabletinizi formatlayabilirsiniz.

denizci
02-19-2016, 12:46
teşekkürler.

deneme
01-06-2017, 17:53
teşekkürler.