PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tektaş Yüzük


nurettineres
12-16-2014, 21:33
Tektaş yüzük, evlilik kapıya dayandığında, özel günlerde ve özür dilemek istendiğinde tercih edilen, bayanların beğenisine göre farklı tasarım ve boyutlardaki taşlarıyla dikkat çekmektedir. Her kadının kalbinde yatan tektaş yüzükler, uygun fiyatlarıyla Sare Pırlanta'da!

Alacağınız tektaş yüzük her ne kadar dayanılmaz güzellikte olsa da, kadınlar için esas olan tektaş değil, onu alacak olan kişidir. Eğer karşınızdaki bayanın gönlünü kazandıysanız, tektaş yüzük (http://www.sarepirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk) ile aşkınızı tazeleyebilir, sevginizi perçinleyebilir ve evlilik yolunda sağlam bir adım atabilirsiniz. Yüzüğü verecek kişinin ne kadar değerli olduğu da tektaşın değeriyle bir o kadar alakalıdır. Eğer en doğru yüzüğü seçmek istiyorsanız, tektaş yüzük hakkında bazı özellikleri bilmeniz gerekmektedir.

http://2.bp.blogspot.com/-OflRJCgqk4c/VJCAKMUwOrI/AAAAAAAAE4I/L4rucLMAXgY/s1600/tektas-yuzuk.jpg

Tektaş Yüzük Seçimi
Tektaş yüzük modellerinde kullanılan pırlanta taşların değeri ve karatı birbirinden farklıdır. Bu yüzden orijinal tektaş yüzüklerde kullanılan pırlantanın bir eşi daha yoktur. Seçiminizde tektaşın işlemesine, ağırlığına ve berraklığına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yüzyıllar boyunca doğa da bulunan elmasların, usta eller ile buluşup pırlanta haline geldiğini unutmamalısınız. Pırlantalar ne kadar ince işçilik ile işlenirse işlensin mutlaka üzerlerinde izler oluşmaktadır. Elması, pırlanta haline getiren ustanın maharetine bağlı olarak tektaş yüzük fiyatı farklılık gösterir. İşçilik sırasında bırakılan izler ne kadar az olursa pırlantanın değeri de o kadar fazla olur. Pırlanta ne kadar berrak olursa olsun, usta bir göz baktığında pembe renk tonlarını görür. Tektaş yüzük üzerindeki pırlanta ne kadar berrak olursa ışığı o kadar iyi yansıtır ve değeri de bu ölçüde artar.

http://3.bp.blogspot.com/-bxmtatObhHw/VJCAWqvIYGI/AAAAAAAAE4Q/M28v0QgffKM/s1600/tektas-yuzuk2.jpg

Tektaş Yüzük Fiyatları
Pırlantalarda 4C kuralı vardır. Bu 4C;

Carat (Ağırlık)
Cut (Kesim)
Clarity (Berraklık)
Colour (Renk)

anlamına gelmektedir. Tektaş yüzüklerin bayanlardaki anlamı oldukça büyüktür. Eğer karşınızdaki kişiyi etkilemek, onu mutlu etmek ve sizi affetmesini sağlamak istiyorsanız, en etkili yol ona bir tektaş yüzük almaktan geçer. Daha önce de dediğimiz gibi pırlanta tektaş yüzük (http://www.sarepirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk) fiyatları, ağırlık, kesim ve berraklık gibi kriterlere göre değişiklik gösterir.

Tüm tektaş yüzük fiyatlarını incelemek için http://www.sarepirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

_pellet_
01-06-2015, 13:44
teşekkürler.

ebruguloglu
02-23-2015, 11:31
tesekkurler