PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koçluk Eğitimleri ve Merkezi


sayginnlp
12-16-2014, 02:16
Koçluk Eğitimleri ve Merkezi
Koçluk, kişilerin bireysel veya profesyonel yaşamlarında bulundukları nokta ile varmak istedikleri nokta arasındaki mesafeyi geleceğe odaklanarak kapatmayı hedefleyen, koçla danışan arasında kurulan planlı bir gelişim ilişkisidir. Bunu yaparken kişilerin mevcut durumu, istek ve ihtiyaçları, ellerinde bulunan içsel ve çevresel kaynakları gözden geçirilir. Hedeflenen noktaya varmakta kişinin yoluna çıkan maddi ve manevi(negatif inançlar ve kodlamalar) engeller tespit edilir.
Kişinin kendi farkındalığına ulaşması sağlanır. Mutluluğun dışarıda aranmamasını ve eğer içsel huzurunuz varsa mutluluk ve kişisel zenginliğin olduğunu kavramanıza yardımcı olur. Bunlara nasıl sahip olacağınızı, kendi üzerinizde bir keşif yolculuğuna çıkmanıza yardımcı olan izmir koçluk eğitimi profesyonel bir süreçtir.
Mutlu yaşam becerisini arttırmaya, içsel kaynaklarınıza ulaşmaya, kaynakları istenildiği biçimde ve süreklilikte kullanmanıza, hayatınızda yapmak isteyip de yapamadığınız çalışmalar ve davranışlar için aksiyon planı yapmanıza ve herşeyden önce sahip olduğunuz değerlerinizin olduğuna ve bunlarla mutlu olmanıza yarayan, bireylere ve kurumlara destek sağlayan özel bir kişisel gelişim süreç programıdır.

Saygın Coaching & Consulting tarafından bireyin bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden analizi yapılarak ihtiyaçlarını saptayan koçlar yetiştirilir. Kocluk Sertifika Programlarımız Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı / Yazar, Master Koç, Master Trainer Cemal KONDU genel direktörlüğünde yürütülmektedir. Ekipte, bireyin gerçek potansiyeliyle buluşmasında etkin rol oynayan performans ve zihinsel gelişim teknikleri konusunda uzmanlar da bulunmaktadır.
İzmir Koçluk danışmanlıktan farklıdır, çünkü danışmanlık müşterinin işle ilgili problemleri üzerinde düzeltici etkiye sahip olmakla beraber, danışmanlık hizmeti veren kişinin o alanda uzman olduğu ve uzmanlığının bir sonucu olarak o alanla ilgili tavsiyelerde bulunduğu, bu hizmeti alan kişinin de bunu uyguladığı türde bir metodolojisi vardır
İzmir Koçluk

Koçluk Eğitiminin Amacı; danışanın kendi belirlediği hedeflere, koçun desteğiyle ulaşması ve sorunlarının üstesinden tek başına gelmeyi öğrenmesidir. Koçluk bir gelişim sürecidir. Süreç boyunca danışan, kendisini daha iyi tanır, potansiyelini keşfeder ve hatalarından ders alarak yetkinliklerini geliştirir. İzmir Koçluk Eğitimi ; mevcut durumundan, daha iyi bir duruma ulaşmak isteyen sağlıklı bireylerle yapılan bir çalışmadır.
İzmir Koçluk Eğitimi (http://www.kocluk.gen.tr/Blog/kocluk/izmir-kocluk-egitimi-417) süreci boyunca danışan, kendisini daha iyi tanır, potansiyelini keşfeder ve hatalarından ders alarak yetkinliklerini geliştirir. Koçluk Eğitimi adına size gerekli olan malzemeleri sağlar. Her davranışın uyduğu bir yapı olduğu görüşü eşliğinde yola çıkar. Bu yapı; öğrenilebilir, istendiği zaman değiştirilebilir ve modellenebilir. Hangi davranışların sizin için yararlı ve etkili olduğunu anlamak, algılama yeteneğimize bağlıdır.

İzmir Koçluk Merkezi koçluk eğitimi süreci boyunca danışan, kendisini daha iyi tanır, potansiyelini keşfeder ve hatalarından ders alarak yetkinliklerini geliştirir. Koçluk Eğitimi adına size gerekli olan malzemeleri sağlar. Her davranışın uyduğu bir yapı olduğu görüşü eşliğinde yola çıkar. Bu yapı; öğrenilebilir, istendiği zaman değiştirilebilir ve modellenebilir. Hangi davranışların sizin için yararlı ve etkili olduğunu anlamak, algılama yeteneğimize bağlıdır.

Koçluk hakkında daha detaylı bilgi isterseniz Koçluk Eğitimleri alanında da eğitim ve seminer hizmetleri veren firmanın Koçluk Eğitimleri ve Merkezi web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Site Sahibi : Saygın Coaching & Consulting

Sitenizin avantajlı tarafı: Kolay gezilebilir ve şık olması.
İzmir Koçluk Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz