PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Temiz nakliyat | 28 Yıllık Tecrübe | Temiznakliyat.com


Amiral0629
12-14-2014, 22:04
http://www.dilsadakcaoglu.com/wp-content/uploads/2014/12/temiz-nakliyat.gif

Temiz Nakliyat olarak Evden eve taşımacılık,Şehirler arası evden eve taşımacılık,işten işe taşımacılık,ev ve ofis depolama,Lojistik depolama,İstanbul içi Nakliyat alanlarında üstün bir hizmet sunuyoruz…


Müşterilerimize ve toplumumuza kattığımız taşımacılık hizmetlerinin değerini sürekli arttırarak taşımacılık sektöründe sürekli gelişen taşımacılık çözümleri paralelinde en kaliteli hizmet, ürün ve çözümleri sunmaktır

1977 yılında Yusuf Akyüz’ün girişimleriyle kurulan ve 2012 yılında Limited Şirket statüsü kazanan TemizNakliyat Lojistik Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.

Grup ayrıca; Lojistik taşımacılık hizmetleri başta olmak üzere, ulaştırma, bilişim ve danışmanlık çözümleri olmak üzere dört farklı sektörde daha faaliyet göstermektedir.

TemizNakliyat’nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir. Grup, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.

TemizNakliyat Lojistik Grubu, 1 ana hizmet şirketi, 3 hizmet markası ve 60’ın üzerindeki çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.

TemizNakliyat Lojistik Grubu, markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

TemizNakliyat Lojistik Grubu, tüm bu birikim ve işbirliklerinin bir ürünü olarak, dünya çapındaki gelişmelere hızla uyum sağlayarak Türkiye’deki değişimin öncüleri arasında yer almaktadır.
www.temiznakliyat.com

evden eve,ev taşıma,evden eve nakliyat,istanbul,nakliyat,nakliye,şehir içi,şehirler arası,fiyat,fiyatları,firmaları,şirketleri

b56k34r
12-04-2015, 11:18
Ucuz Uçak Bileti Bulmanın Püf Noktaları

Değerli forum takipçileri, bu yazımızı okumak istediyseniz bir uçak bileti (http://biletlerim.com) satın alacaksınız fakat bunu en ucuz yoldan nasıl satın alabilirim düşüncesi içindesinizdir.
Bu yazımızda sizlere ucuz uçak bileti (http://biletlerim.com) bulmanın püf noktaları hakkında biraz bilgi vereceğimizi bilmenizi isteriz. Biz biletlerim.com ekibi olarak sektörün içinde olduğumuz için sürekli olarak dünyadaki tüm havayolları firmaları ile çalışıyoruz. Bu yüzden firmaların tümünün uçuşlarından haberdarız. Şimdi müsaade edersiniz sizlere ucuz uçak bileti bulmanın kolay yollarından bahsedelim.

“Rezervasyonunuzu erken yapmaya bakın.â€

Değerli forum takipçileri eğer uçak bileti alacaksanız ve seyahatinizin tarihi kesin belli ise mutlaka erken rezervasyon yapmaya bakın. Örnek verecek olursak bir İstanbul – Atina uçak bileti (http://biletlerim.com/ucakbileti/atina)satın alacaksınız ve yılbaşından 10 gün sonra seyahat edecekseniz ve seyahat tarihiniz kesin ise uçak biletinizi yaklaşık olarak %20 net indirim ücreti ile rezervasyon yapabilir ve uçak bileti satın alabilirsiniz. İstanbul – Atina uçak biletini bugün alıp yarın uçacaksanız bu size biraz pahalıya mal olabilir ki biz biletlerim.com ekibi olarak bunu tavsiye etmeyerek müşterilerimize ucuz uçak bileti için erken rezervasyon yapmalarını öneriyoruz.

“Promosyon biletleri†varsa satın alın.

Bazı havayolu şirketleri sürekli uçak bileti kampanyaları (http://biletlerim.com/kampanyalar/) düzenlemektedir. Eğer ucuz uçak bileti satın almak istiyorsanız mutlaka bu firmaların promosyon uçak biletlerine bakmanızı öneririz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var. Promosyon uçak biletleri (http://biletlerim.com/promosyonlar/) iptal ve iade olmaz. Bu yüzden tarihiniz net ise promosyon uçak biletini satın alın. Aksi halde başınız ağrıyabilir. Promosyon uçak bileti satın alarak diğer kategorilerden (Comfort, Business) daha uygun fiyata uçabilirsiniz.

Dikkat biletlerinizi güvenilir firmalardan satın alın!

Değerli forum takipçileri mutlaka yukarıdaki kırmızı hususa dikkat etmeniz gerekiyor. Güvenilir firmalardan uçak bileti satın alın. Biletlerim.com ekibi sizlere her türlü güveni sağlamak için çalışıyor. Tecrübeli kadrosu ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Web sitemiz üst güvenlik uygulamalarından faydalanmakta olup, kişisel bilgileriniz (Eposta – Telefon vs.) hiçbir şekilde başka firmalara aktarılmamaktadır. Ayrıca sitemiz üzerinden satın alacağınız uçak bileti işlemlerinde ödeme sırasında yapacağınız kredi kartı ile alışverişiniz sırasında 3D secure (güvenlik) kullanmakta olup site geleni SSL koruması altındadır. Bu yüzden alışverişinizi güven içerisinde yapabilirsiniz.

“Vergiler, koltuk seçimi ve bagaj ücretleri ödemeyinâ€

Değerli takipçiler, bazı uçak bileti firmaları “ ucuz uçak bileti †adı altında adana uçak bileti (http://biletlerim.com/ucakbileti/adana) 10TL Antalya uçak bileti (http://biletlerim.com/ucakbileti/antalya) 25TL, Atina uçak bileti (http://biletlerim.com/ucakbileti/atina) 80TL, Diyarbakır uçak bileti (http://biletlerim.com/ucakbileti/diyarbakir) 30TL diye saçma sapan reklamlar yaparak tüketicinin aklını karıştırırlar. Fakat tüketici bu uçak biletlerinin ham fiyatı olduğunu anlamaz ve siteye giriş yapıp alışverişe başladığı zaman sistemleri otomatik olarak vergi ücreti, koltuk seçimi ücreti, biletleme ücretini ekleyerek müşteriye yansıtmaktadır. Haliyle tüketici bundan oldukça şikayetçi olmaktadır.
Biletlerim.com sitesinden alacağınız biletlerin fiyatı tek fiyattır ve tüm ücretler eklemiş her şey dahildir.

“Ucuz uçak bileti bulmanın en kolay yolu – biletlerim.comâ€
http://i.hizliresim.com/dZGL8L.png

b56k34r
12-24-2015, 12:51
Değerli forum takipçileri; herkese selam ve sevgilerimiz ile. Bu yazıyı yazmamızın amacı hem sitemizi tanıtmak hemde konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için faydalı bilgiler sunmak.

Konu: Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?
Site: Bulgaristan Konsolosluğu Randevu - Bulgaristan Vizesi (http://bulgaristankonsoloslugu.eu)
Site2:http://vizedestek.com

Yukarıda yazdığımız sitelerimizin ikisi de bize aittir. Bu sitelerde Vize İşlemleri hakkında güncel bilgiler bulunmaktadır. Kullanıcıların Bulgaristan Vizesi (http://bulgaristankonsoloslugu.eu) alırken sıkça sorduğu sorulara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyor ve zamanı olmayan ziyaretçiler için Dünyanın her yerine vize hizmeti sunuyoruz. Vize hizmeti (http://vizedestek.com) için sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Şimdi isterseniz konumuza bir açıklık getirelim:

Bulgaristan vizesi nasıl alınır? (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-vizesi-nasil-alinir)

Bulgaristankonsoloslugu.eu ve vizedestek.com sitelerimizde Bulgaristan Konsolosluğu Randevu (http://bulgaristankonsoloslugu.eu) ve Bulgaristan vizesi (http://vizedestek.com) hakkında detaylı güncel bilgiler bulunmaktadır. Sitelerimizdeki bilgiler güncel tutularak Bulgaristan'a seyahat etmek isteyen kişiler için birer rehber niteliği taşımaktadır. Eğer sizin de Bulgaristan'a seyahat etme gibi bir amacınız var ise mutlaka sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. Aksi halde yanlış yaptığınız bir işlem sizin seyahat amacınızı berbat edebilir. Bu konu hakkında yüksek bir hassasiyet göstermenizi öneriyoruz.

Bulgaristan'a seyahat amacında olan Bordo Pasaport (umuma mahsus) sahipli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Bulgaristan seyahatine başlamadan önce mutlaka Bulgaristan Vizesi alma (http://vizedestek.com)ları gerekmektedir. Eğer Schengen ülkelerine ait bir oturma izniniz varsa, yeşil pasaport, gri pasaport yada siyah pasaport sahibiyseniz ayrıca bir Bulgaristan Vizesi (http://bulgaristankonsoloslugu.eu) almanıza gerek yoktur. Çünkü Bulgaristan Devleti Schengen ülkelerine ait vizeleri de kabul etmektedir. Ancak Bulgaristan Vizesi ile Schengen ülkelerine kesinlikle giriş yapamazsınız. Bulgaristan Avrupa Birliği devletleri arasındadır ancak henüz Schengen devletleri arasına girmemiştir. Vize başvurusu yaparken pasaport sürenizin geçmediğine emin olmanız gerekmektedir. Schengen vizesi (http://vizedestek.com) ile Bulgaristan'a giriş yapabilirsiniz.

Bulgaristan Vizesi alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Bulgaristan vizesi alırken mutlaka alacağınız vizenin kategorisine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu yüzden seyahat amacınızı önceden mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bulgaristan'a 15 günden az bir süre kalacak, yani turistik bir gezi yapacaksanız; "Bulgaristan turistik vize (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-turistik-amacli-vize-nasil-alinir/)" almanız gerekmektedir. Eğer iş amaçlı gidecekseniz "Bulgaristan ticari vize (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-ticari-amacli-vize-nasil-alinir/)" almanız gerekmektedir. Bulgaristan'ı transit bir ülke olarak kullanacaksanız, yani Bulgaristan üzerinden başka bir devlete geçiş yapacaksanız; "Bulgaristan Transit Vize (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-transit-vize-nasil-alinir)", Akraba, aile, eş, dost ziyareti yapacaksanız mutlaka "Özel ziyaret amaçlı Bulgaristan vizesi (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/ozel-ziyaret-amacli-bulgaristan-vizesi-nasil-alinir)" almanız gerekmektedir.

Aşağıdaki konulardan birisine tıklayarak gerekli evraklar listesini görebilir ve hemen yazdırabilirsiniz.

1. Bulgaristan turistik vize evrakları (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-turistik-amacli-vize-evraklari)
2. Bulgaristan ticari vize evrakları (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/ticari-amacli-bulgaristan-vizesi-icin-gerekli-evraklar)
3. Bulgaristan transit vize evrakları (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-transit-vize-icin-gerekli-evraklar)
4. Özel ziyaret amaçlı Bulgaristan vizesi evrakları (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/ozel-ziyaret-amacli-bulgaristan-vizesi-icin-gerekli-evraklar)
5. Bulgaristan vizesi evrakları (http://vizedestek.com)

Mutlaka dikkat etmeniz gereken bir husus daha vardır. Bulgaristan Konsolosluğu (http://bulgaristankonsoloslugu.eu) Bulgaristan vizesi için şahsi olarak başvuruları kabul etmemektedir. Bu yüzden mutlaka bir Bulgaristan Vizesi başvuru acentesi (http://vizedestek.com/bulgaristan-vizesi-basvuru-acentesi) aracılığıyla başvurmanız gerekmektedir. (http://vizedestek.com ekibi önerimizdir.) Bu yüzden söz konusu Bulgaristan vizesi (http://bulgaristankonsoloslugu.eu/bulgaristan-vizesi) harç ücreti bedeline acentelerin hizmet ücretini de eklemeniz gerekmektedir. Bu ücret Bulgaristan vizesi başvuru acentelerine göre değişmektedir. Vize Destek (http://vizedestek.com) ekibinden bilgi alabilirsiniz.

Bulgaristan vize istiyor mu? Bulgaristan vizesi kalktı mı ?

Bu sorular tarafımıza sıkça iletilen sorulardır. Burada belirtmemizde fayda vardır. Bulgaristan devleti Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından mutlaka vize istemektedir. Vize alırken, mağdur olmamanız için seyahat amacınıza mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir. Bulgaristan vizesi kalktı mı? Sorusu tarafımıza çok iletildi. Bulgaristan vizesi kesinlikle kalkmamıştır Bu yüzden mutlaka Bulgaristan seyahatlerinizde Bulgaristan vizesi almak zorundasınız.

b56k34r
01-08-2016, 14:23
Site Adı: Rusya Vizesi
Site Adresi: http://RusyaVizesi.Eu (http://rusyavizesi.eu)
Site Açıklaması:
Dikkat! Rusya artık vize istiyor.
Sevgili takipçiler, bu yazımızı bilgilendirme amaçlı yazmak istedik ki biz kesinlikle sizlerin havalanlarında mağdur olarak dönmenizi istemiyoruz. Lütfen bu konuda mağdur olmamak için tavsiyelerimize kulak asın.
Rusya Federasyonu, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 2010 yılında Türkiye ile imzaladıkları söz konusu vize anlaşmalarını askıya almıştır. Böylelikle artık Rusya’ya giriş ve çıkışlarda mutlaka Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu) almak zorundasınız. Rusya vizesi hakkında detaylı bilgileri web sitemizden bulabilir. Ayrıntılar için rusyavizesi.eu sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Rusya vizesini kimler alır?
Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu)ni, Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Pasaport (Bordo renkli) sahipleri almaktadır. Diğer pasaport kategorilerilerine sahip kişiler, rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu) almak zorunda değildir.
Rusya vizesi nasıl alınır ?
Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu) almak için doğru ve gerçek bilgiler içeren başvurular yapmak zorundasınız. Aksi halde vizeniz kabul edilmeyecektir. Bizler sizin yerinize rus vizesi (http://rusyavizesi.eu) başvurusu yaparak sizlerin zamanınızı sizlere kazandırıyoruz ve garantili bir şekilde vize çıkarıyoruz. Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu) nasıl alınır hakkında detaylı bilgiler için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
Rusya vizesi nasıl alınır? - Rusyavizesi.Eu (http://rusyavizesi.eu/rusya-vizesi-nasil-alinir)
Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu)ni güvenilir acentelerden alın. Bizler VizeDestek ekibi olarak Rusya Konsolosluğu resmi akredite acentesiyiz. Kesinlikle ortaya hiçbir aracı koymayarak vize işlemleri (http://vizedestek.com)nizi yürütüyoruz. Böylelikle daha ekonomik vize hizmetleri (http://vizedestek.com) sunuyoruz.
Ayrıca rusya vizesini bizden alırsanız sizlere harika bir kampanya sunuyoruz. Rusya vizesi (http://rusyavizesi.eu)ni alana firmamızın ucuz uçak bileti (http://biletlerim.com) web sitesi olan biletlerim.com’da rusya uçak bileti (http://biletlerim.com) daha ucuz. Vizenizi bizden aldığınızda firma tarafından bir indirim kodu verilir. Bu indirim kodunu biletlerim.com sitesinden uçak bileti satın aldığınızda kullanabilirsiniz.