PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşına Özel Pırlanta Hediyeler


nurettineres
12-10-2014, 22:51
Yılbaşında özel hissettirmek istediklerinize en özel hediyeleri almak istemez misiniz? Sare pırlanta sunduğu fırsatlar ve yılbaşına özel ürünlerle sevdiklerinizi özel hissettirmenizi sağlayacak.

Sıradan ve herkesin aldığı yılbaşı hediyeleri (http://www.sarepirlanta.com/) artık sizinde ilginizi çekmiyor mu? Artık hem uygun fiyatlı hem de değerli hediyeler alma vakti geldi. Sare pırlanta yılbaşına özel pırlanta yüzük ve kolye ile beklentilerinizin üzerinde bir hediye satın almanızı sağlıyor. Melek Altın Pırlanta Kolye ve Pırlanta Kar Tanesi Altın Yüzük ile sevdiğiniz için müthiş bir kombin yapma fırsatınız var. Uygun fiyatının yanı sıra gösterişli tasarımı ile sevdiklerinizin beğenisini toplayacak.

Yılbaşına Özel Pırlanta Hediyeler
Pırlanta Kar Tanesi Altın Yüzük

http://1.bp.blogspot.com/-aQJpfapjkNE/VIiofBbWogI/AAAAAAAAE3M/tCHXUYhYGrg/s1600/P%C4%B1rlanta%2BKar%2BTanesi%2BAlt%C4%B1n%2BY%C3%B Cz%C3%BCk.jpg

Sare Pırlanta tarafından yeni yıla özel olarak satışa sunulan Pırlanta Kar Tanesi Altın Yüzük, 99 TL fiyatıyla hem bütçenizi hem de sevdiklerinizi gülümsetecek. Yuvarlak kesim, 0.01 karat olan altın yüzük, şık tasarımıyla bayanların beğenisini topluyor. Eğer kendisini özel hissetmesi gerektiğini düşündüğünüz bir bayan varsa, Pırlanta Kar Tanesi Altın Yüzük ile ona ne kadar özel olduğunu gösterebilirsiniz.

http://3.bp.blogspot.com/-5yjt1_JQxUA/VIiomYjQhUI/AAAAAAAAE3U/JEfZcweGCWc/s1600/satin-al-kirmizi.png (http://www.sarepirlanta.com/pirlanta-kar-tanesi-altin-yuzuk)

Melek Altın Pırlanta Kolye

Eşinize veya sevgilinize yılbaşı hediyesi almayı düşünüyor, fakat ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Ucuz fiyatı ve şık tasarımıyla Melek Altın Pırlanta Kolye almaya ne dersiniz? Tıpkı kar tanesi altın yüzükte olduğu gibi Melek Altın Pırlanta Kolye de yuvarlak bir kesime sahip, 0.01 karat olan pırlanta kolye, 2 gr ağırlığında ve 8 ayar. Bütçenizi zorlamadan en güzel sürprizi yapmak istiyorsanız, yılbaşına özel bu fırsatı kaçırmayın. Melek altın pırlanta kolye yılbaşına özel fiyatla; 199 TL!

http://3.bp.blogspot.com/-5yjt1_JQxUA/VIiomYjQhUI/AAAAAAAAE3U/JEfZcweGCWc/s1600/satin-al-kirmizi.png (http://www.sarepirlanta.com/melek-altin-pirlanta-kolye)

Daha fazla seçenek ve kombin için; http://www.sarepirlanta.com/ internet adresini ziyaret edebilirsiniz.