PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı


sayginnlp
12-09-2014, 04:12
Okuma-yazma oranının yüksekliği toplumun gelişimi ile doğru orantılıdır. Öyle ise okuma-yazmanın çağı yakalamak için ön koşul olduğu ortadadır. Okuma-yazma becerilerinin kazanılması ve kullanılması çağdaş uygarlığa ayak uydurmanın yanı sıra, günlük yaşantının kolaylaştırılması ve akıcılığı açısından da büyük önem taşır. Günlük yaşam içinde karşısına çıkan uyarıları okuyup anlamayan insanlar için hayat kolay olmasa gerekir. Haberleri okuyup faydalanmak, Onaylanacak evrakları, sözleşmelerdeki açıklamaları kavramak, hak ve sorumluluklarımızı bilmek hep okuma ve anlama becerilerini gerekli kılmaktadır. Okuma becerisi, akademik, sosyal, siyasal ve kişisel değerlere sahiptir. Çocuklar okula başlar başlamaz okumanın öğretilmesine büyük önem ve ağırlık verilmektedir. İlköğretimde okuma becerilerini gereğince kazanıp geliştiremeyenler daha sonraki öğretimlerinde ve diğer alanlarda başarısız olabilmektedirler.
Ülkemizde ortalama okuma hızı dakikada 150-200 kelime olarak belirlenmiştir. Bu eğitimin amacı katılımcıların okuma hızlarını dakikada 500-600 kelime ve daha yukarılara taşımak; okuma disiplini ve sistematiği kazandırmaktır. Günümüz insanı zamansızlıktan yakınmaktadır. Okumak ve incelemek zorunda kaldığımız maillerin, dosyaların ve evrakların sayısı da gün geçtikçe artmaktadır. Zamansızlıktan yakınan insan için bu durum gerçekten önemli bir sorundur. Konuya öğrenciler açısından bakarsak onlar için de durum aynıdır. Öğrencilerin de önlerinde onların hayatlarını etkileyecek SBS ve Üniversite sınavı gibi engeller vardır. Bu sınavlarda da yakınılan en önemli konulardan biri zamanın yeterli gelmemesidir.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifikası Size Ne Kazandıracak?

• Okuma hızınızı %300 artıracaksınız

• İki saatte 250 sayfalık bir romanı okuyup anlayabileceksiniz

• Öğrenme ve anlama hızınızı artırabileceksiniz

• Sınavlarda en az 35-40 dk. zaman kazanacaksınız

• Hızlı anlama ve kavrama becerisi ile birlikte dikkat ve konsantrasyonunuzu artırabileceksiniz

• Sınavlara hazırlanırken konulara daha iyi odaklanabilecek ve daha iyi öğreneceksiniz

• Öğrencilerinize bu eğitimi kısa sürede verebileceksiniz

• Farkındalığınızı artırarak farklı konularda seminerler vermeye başlayacaksınız

Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı ilе okuduklarınızı daha iyi anlayabilir vе aynı sürе içindе еn az 2 -3 kat daha hızlı okuyabilirsiniz ve okuma, anlama hızını nasıl daha etkin hala getirebilirsiniz bun eğitimde bunu öğreneceksiniz. Anlayarak hızlı okuma eğitiminde uzmanlaşmak isteyen Hеrkеsin еğitimcidеn bu еğitimlеri almasını tavsiyе еdеrim.
Hızlı Okuma Eğitmenliği (http://www.hizliokumaegitmenliksertifikasi.com/Makaleler/hizli-okuma-egitmenligi--6.aspx) için tanıtımını yaptığım web siteyi inceleyebilrsiniz.

Site Sahibi : Saygın Coaching & Consulting

Sitenizin avantajlı tarafı: Kolay gezilebilir ve şık olması.
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı ile ilgili detaylı bilgi için :

Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Programı için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz