PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebek Merkezi - Kadindogum.com


ayfareli
11-29-2014, 00:53
İnternet Sitesinin Adı : Kadindogum.com

Site Konusu - Site Başlığı : Tüp Bebek Merkezi - Kadindogum.com

Merkezin Adı : Jinepol Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Kliniği

Adres : Nispetiye Mahallesi Aytar Caddesi Başlık Sokak No:1/B 1. Levent Beşiktaş - İstanbul

Telefon Numarası : 0212 264 1828

Email adresi : jinepol @ kadindogum.com

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Mayıs 1999

Site hakkında kısa açıklama : Jinepol Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Kliniği tarafından hazırlanan Kadindogum.com isimli internet adresi sayesinde, tüp bebek hakkında aklınıza takılan her türlü suale yanıt bulabileceksiniz. Merkez ile irtibat kurmak adına ise, sitedeki iletişim sayfasında yer alan formu doldurabilir ya da yukarıdaki irtibat kanallarını kullanabilirsiniz.

Tüp Bebek ile ilgili değerli Bilgiler

Son yılların en önemli problemlerinden biri kısırlık (İnfertilite). Peki nedir bu kısırlık sebepleri? Kısırlığın çözümü var mıdır? İşte bu soruların yanıtlarını makalemiz sayesinde görebileceksiniz.

Kısırlık için bilinen en ileri tedavi yöntemi Tüp Bebek tedavi yöntemidir. Tabii bunu tek bir tedavi yöntemi olarak anlamak yanlış olur. Tüp bebek (http://www.kadindogum.com/tupbebek/tup_bebek_nedir.asp) işlemi anneden alınan yumurta ile babadan alınan spermin vücud ortamını taklit eden laboratuvar ortamında birleştirilmesi işlemine verilen addır. Tüp bebek yöntemiyle ilk sağlıklı doğum 1978 yılında İngiltere'de gerçekleşmiş ve tıkalı tüplere sahip kadınların gebe olabilmesi sağlanmıştır. Tüp bebek tedavisi ile bebek sahibi olmak isteyen çiftler için kimi zaman bu yöntem yeterli gelmez. Bazen küçük, bazen büyük cerrahi operasyonlarla birlikte tüp bebek işlemi uygulanması gerekebilir. Bunun yanı sıra çeşitli genetik testler için de laboratuvar çalışmaları yapılması gerekebilir.

http://kadindogum.com/tup-bebek/tup-bebek-merkezi-istanbul.jpg

Tüp Bebek Fiyatları

Çiftlerin yanlış anladığı noktalardan biri, kısırlık tanısı konulduğunda sadece tüp bebek tedavi yöntemi ile gebelik elde edebileceğini düşünmeleridir. İşte bu her zaman mümkün değildir. Bunun için yukarıda bahsettiğimiz ameliyat ve işlemler gerekebilir. Bu yüzden de çiftler tüp bebek araştırması yaparken hem tüp bebek merkezlerini hem de tüp bebek fiyatları (http://kadindogum.com/tupbebek/tup_bebek_fiyatlari.asp) araştırılmaktadır. Ancak burada öğrenilecek bilgiler çiftin tedavi sırasında karşılaşabileceği bilgilerin çok çok küçük bir bölümüdür ve tabii ki ödeyecekleri tüp bebek fiyatlarına ekstra işlem ücreti de ödeyebilirler. Tüp bebek tedavisinde esas olan çiftin kısırlık sebebi ve çiftin tüp bebek tedavisine vereceği başarı oranıdır. Bunun için de uzman bir tüp bebek doktoruna görünüp, uygulanacak olan tedavi yöntemi ve yolları kararlaştırılıp yola öyle çıkılmalıdır.

Tüp Bebek Merkezi

Bunların dışında Tüp bebek merkezi seçimi tedavide önemli rol oynar. 1990'lı yılların başından bu yana ülkemizde tüp bebek merkezi (http://www.kadindogum.com) sayısı hızla artmıştır. Özellikle son senelerde bu rakam 100'ün üzerine çıkmıştır. Bir çok özel hastane çeşitli illerde de tüp bebek merkezlerini kurmuşlardır. Fakat her biri aynı başarıyı veriyor demek yanlış olur. Tüp bebek tedavisinde öncelikle çiftin başarı şansı (kısırlık sebebi), sonrasında tüp bebek merkezinin aynı yaş grubunda ve aynı tedavi yöntemleri uygulanmış olan hastaların başarı oranları değerlendirilerek bir sonuca ulaşmak mümkündür.