PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bitkisel ürünler


TeknoCini
11-26-2014, 11:58
Thalia Keçi Sütü Sabunu, Peeling, Siyah Nokta, Ölü Deri, Pürüzsüz Genç Cilt
http://www.lokmanavm.com/keci-sutu-sabunu-thalia
THALİA DOĞAL SABUNLARI
KEÇİ SÜTÜ SABUNU - DOĞAL PEELİNG ETKİSİ 150GR.
Cilt Bakımı, Pürüzsüz Genç Cilt..
KEÇİ SÜTÜ ÖZLÜ SABUN
Keçi Sütü Özlü Doğal Peeling Etkili Sabunun Faydaları:
Keçi Sütü Özlü Doğal Peeling Etkili Sabununda bol miktarda A vitamini, fosfor, magnezyum ve selenyum ile birlikte küçük yağ molekülleri bulunur. Doğal olarak PEELING etkisine sahiptir. Bu nedenle siyah nokta ve ölü derinin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Her cilt tipine uygundur. Tüm cilt rahatsızlıklarında temizleyici olarak kullanılır.
Keçi Sütü Özlü Doğal Peeling Etkili Sabun klasik sabunlardan farklı olarak içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde cildinizi ve nem dengesini korur.
Keçi Sütü Özlü Doğal Peeling Etkili Sabunun Şekli:
El, yüz, ayak ve tüm vücut derisi temizliğinizde ve her banyo esnasında cildinize ılık-sıcak veya soğuk su ile köpürterek hafif friksiyon masaj yapılarak kullanılır. Vücutta 1-2 dakika kadar bekledikten sonra yeteri kadar bol su ile durulanır, yıkanır.
(Kynk: ŞİFALI BİTKİSEL SABUNLAR & ŞAMPUANLAR ? Tarık DEMİRA.)
Hızlı Kargo
Siparişleriniz, mesai saatleri dahilinde aynı gün kargoya verilir. Ortalama en geç 1-2 iş günü içersinde elinize ulaşır. Uzak mesafelerde 2-3 iş günü içersinde ulaşır. Kargom nerede servisimizden siparişlerinizi detaylı olarak takip edebilirsiniz.

Ürün Etiketleri
thalia keçi sütü sabunu , thalia keçi sütü sabunu faydaları , thalia keçi sütü sabun satışı , thalia keçi sütü sabun satış , keçi sütü sabunu satış , keçi sütü sabunu satış yerleri , keçi sütü sabunu nerede satılır , keçi sütü sabunu nerden alınır , keçi sütü sabunu , keçi sütü sabunu faydaları , keçi sütü sabunu kullanımı , doğal keçi sütü sabunu, bitkisel ürünler (http://www.lokmanavm.com/)