PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedefraf.net Raf Sistemleri


ayfareli
11-25-2014, 21:27
Web Site İsmi : Hedefraf.net

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Hedefraf.net Raf Sistemleri

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Temmuz 2006

Firma adı : Hedef Raf Arşiv Depo Ve İstifleme Ekipmanları

Firma Kuruluş Yılı : 2000

Firma adresi : Kordonboyu Mahallesi Ankara Caddesi No: 111/5 KARTAL - İSTANBUL

Telefon Numarası : 0216 377 39 39

GSM : 0532 511 25 15

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Hedef Raf Arşiv Depo Ve İstifleme Ekipmanları firması 2000 yılından bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Sektörün öncü markalarından biri olmayı başaran Hedef raf (http://hedefraf.net/), 2006 yılında Hedefraf.net isimli internet adresini yayın hayatına sokmuştur. Hedefraf.net sitesi içerisinde, firmanın sunmuş olduğu ürün ve hizmetlere binaen ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://hedefraf.net/images/slideshow/03.jpg

En iyi arşiv rafları (http://www.hedefraf.net/rayli-arsiv-sistemleri.html), çelik dolaplar, depo raf sistemleri (http://www.hedefraf.net/celik-raf-depo.html), paletli yükleme rafları ve çok daha fazlasına Hedef Raf firması ayrıcalığı ile sahip olabileceksiniz.

http://hedefraf.net/images/slideshow/02.jpg

Çelik raf (http://www.hedefraf.net/haberler/87-celik-raf-sistemleri.html) sistemleri hakkında detaylı teknik veriler ve bolca fotoğraf sitede sizleri bekliyor.

Hedefraf.net adresine girenler, Hedef raf sistemleri (http://www.hedefraf.net/haberler/84-hedef-raf-sistemleri1.html) Referanslarını da inceleme fırsatı bulabilecektir. Sitenin Referanslarımız adlı menüsünde, Türkiye'nin en değerli markalarını bir arada görebilirsiniz.

http://hedefraf.net/images/slideshow/04.jpg