PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akıllı Telefonunuzu Hızlandırmanın Yolları


_SoN_
11-25-2014, 18:26
Yakın zamanın vazgeçilmezi olan akıllı telefonlarımızın kullanı ile alakalı çektiğimiz sıkıntılar hepimizin malümüdür.Özellikle az rem ve düşük işletim sistemi ile çalışan akıllaı telefonumuzda yavaşlıktan şikayet etmemiz gayet normaldir.Ancak anlatacağımız ve uygulamanızı isteyeceğimiz önerilerle telefonunuzu hızlandırabilir,eskisine nazaran çok daha iyi verim alabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu hızlandırmanın en etkili ve birkaç yolunu sizin için test ettik,işte bu test edip fayda sağladığımız maddeler.

1 - Öncelikle kullandığımız hafıza seçimine dikkat edin,eğer telefonunuzun hafızasını kullanıyorsanız,bu telefon hafızasını sık sık kontrol edip başka bir taşınabilir diske yedekleyebilirsiniz,telefonunuzun dahili hafızası ne kadar boş ve rahat çalışırsa telefonunuzda o kadar rahatlar.

2 - Gereksiz tüm uygulamarı telefonunuzdan kaldırın,hemen hemen hergün ihtiyacınız olmayan uygulamalar varsa,sırf popüler diye bu uygulamaları telefonunuzda bekletmeyin,bu uygulamalar telefonuzda varsa kaldırın.

3 - Çalışan uygulamalar kısmını sık sık kontrol edin,gereksiz çalışan uygulamaları sonlandırın.

4- Özellikle telefonuzun alt kısımında çalışan facebook uygulamasını eğer telefonuzu aşırı derecede yavaşlatıyorsa kapatın,facebook'a girecekseniz uygulama kısmından değil,telefonunuzun tarayıcısından girin,sırf bunu bile yaptığınızda telefonunuzun ne kadar yavaşladığını göreceksiniz,facebook 'ûygulamadan değil tarayıcıdan girin.

5 - Gereksiz virüs programlarını yüklemeyin,bu tarz programlar size yarardan çok zarar verebilir,gereksiz uygulama ve reklamlarla telefonunuzu yavaşlatır,bu programlar varsa kaldırın.

Bu önerilerimizi uyguladığınızda telefonunuzun çok daha hızlı ve verimli çalıştığını göreceksiniz.

Saygılar.

sonforum.org Yönetimi.

_pellet_
01-06-2015, 13:44
teşekkürler.