PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EGETUR Taşımacılık hizmetleri


egetur
11-21-2014, 13:04
Firmamız 1997 yılında İstanbul Anadolu yakasında kurulmuş olup, asıl iştirak konusu ev, ofis ve parça eşya taşıma hizmetleridir.

İstanbul ve İzmir gibi ülkenin en büyük 2 şehrinde şubesi bulunan EGETUR, yaygın araç filosu ve tecrübeli personel kadrosu ile tüm Türkiye geneline taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Firmamızdan evden eve nakliyat hizmeti alacaksanız http://www.egeturevdeneve.com.tr web sitemiz üzerinden gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

Ev değil de ofis nakliyesi yaptıracaksınız İstanbul'da ofis taşıma hizmetlerini özel ekip ile gerçekleştiren firmamıza yine http://www.ofistasimaistanbul.com web adresimiz üzerinden ulaşabilir ve sitemizde ofis taşımacılığı ile ilgili her türlü bilgileri bulabilirsiniz.

Bir diğer taşımacılık hizmetimiz olan parça eşya taşıma veya parsiyel taşımacılık için ise yayına aldığımız http://www.parcaesyatasima.com.tr veya http://www.parsiyeltasimacilik.com.tr üzerinden bilgi edinebilir veya iletişim sayfamızdaki telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

1997'den Geleceğe sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayretle çalışmaktadır.