PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefon hatları için Spam mesaj engelleme


_SoN_
11-21-2014, 12:52
Merhaba arkadaşlar,size çok yakın zamanda keşfettiğim ve aşırı derecede memnun kaldığım bir android uygulaması olan sms filter spam mesaj engelleme uygulamasını tanıcağım.Bu uygulama ile istenmeyen tüm sms lerden kurtulmuş olacaksınız,çok basit bir kullanımı olan sms filter ile alışveriş mağazası reklam sms leri,pizzacı,emlakçı vs aklınıza gelen tüm istenmeyen sms lerden kurtulmuş olacaksınız.Yakın zamanda kullandığım ve çok basit bir şekilde çalışan,istenirse arka planda çalışmasının engellenip remden harcama yapmayan bu programı önemle tavsiye ederiz.

SMS Filter bir andorid uygulamasıdır,bu işletim sistemin kullanan akıllı telefonlarımıza vereceğimiz adrese girip bu uygulamayı indirirniz,android uygulamalı telefonlardan google play hizmetine girip sms filter olarakta aratabiliriz.

BURADAN İNDİR (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.smsblacklist)

Uygulamayı indirdikten sonra,uygulamayı açalım.
Açılan uygulama kısmında Black list e tıklayalım
Daha sonra add kısmına tıklayalım,
bu kısımdan sizin telefonunuza gelen mesaj kısmına geçecek ve oradan ister numara ile gösterilmiş mesajları ister firma ismi ile gösterilmiş mesajları seçiyoruz.Tık şeklinde işaret koyduktan sonra o kısımdan çıkıyoruz.
Böylece oraya seçtiğiniz numaralardan size artık SMS gelmeyeyecek SMS Filter bu sms leri filitreleyerek kendi içindeki spam klasörüne kaydedecektir.
Daha sonra isterseniz bu spam mesajları programa girip SPAM klasöründen görebilir,istersenizde hiç dikkate almayarak spam mesajsız hayatınıza devam edebilirsiniz.

Çok beğendiğimiz bu uygulamayı kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.
https://lh6.ggpht.com/M8_X2HHA5dchMMYAgEtEYJlKF-zWzHgRLWhzSUIlgTaO-3gUrYCGZDZE8TLRIN2h-RX1=h310https://lh6.ggpht.com/WSvSA66p5I2Dn8x6rXTp0vD3MvgjGcW-ZTwCm6QAi9yuXND9qw34yagjrb2mFOg-ug=h310https://lh3.ggpht.com/D7g0iLd6hVEapV38GHho-3RVslAoov7tLIAtfPwAukOp-srcyRaduxRgWrB6SMTPxA=h310https://lh3.ggpht.com/AdGYN5wEoP7qI5dN8JfBqcjqlWMfMXLkhMDqqrF5h-lnBOKo5ghuDhv9YTUkaUYMuFI=h310

Kaynak belirterek sitenizde yayınlayabilirsiniz.

sonforum.org Yönetimi

Kaynak : http://www.sonforum.org/telefon-hatlari-icin-spam-mesaj-engelleme-t124975.html