PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker Maçı Sonrası


SESSİZCE
04-20-2008, 22:22
Türk Telekom, Beko Basketbol Ligi'nin 29. Haftasında Fenerbahçe Ülker'i Sahasında 84-72 Mağlup Etti. Karşılaşmanın Ardından Fenerbahçe Ülker Otobüsünde Sert Bir Tartışma Yaşandı.

Türk Telekom, Beko Basketbol Ligi'nin 29. haftasında Fenerbahçe Ülker'i sahasında 84-72 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Ülker otobüsünde sert bir tartışma yaşandı.

Oldukça çekişmeli geçen maçın son bölümünde rakibini top kayıplarına zorlayan ve sahadan 12 sayı farkla galip ayrılan Türk Telekomlu oyuncular maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Türk Telekom Antrenörü Ercüment Sunter, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Maç genelde kontrolümüzde geçti. Fenerbahçe Ülker çok iyi bir takım. Bizim için çok önemli bir maçtı. Hem ligdeki yerimizi korumak istiyorduk hem de Fenerbahçe Ülker ile olası bir play-off eşleşmesinde beraberliği yakalamak istiyorduk.

Play-off rakiplerimizden Beşiktaş Cola Turka'ya karşı 1-0 üstünlüğümüz var. Diger rakiplerimizle ise eşit durumdayız. Hedefimiz sezon başından itibaren şampiyonluk. Sezon içinde bir düşüş yaşamıştık. Tam zamanında geri geldik. 34 sene sonra Ankara'ya şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Gergin bir maç oldu. 4. periyotta yaptığımız pres ve Fenerbahçe Ülker'e yaptırdığımız top kayıpları maçın kilit noktasıydı. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Mavi-beyazlı oyuncular Bekir Yarangüme ve Tutku Açık, güçlü rakipleri karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve karşılaşmayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic ise, moralinin bozuk olması gerekçesiyle maçla ilgili bir değerlendirme yapmadı. Sarı-lacivertli basketbolcular Ömer Onan, Mirsad Türkcan ve Damir Mrsic, Türk Telekom'un çok iyi savunma yaparak maçı kazandığını belirterek, artık play-off maçlarına konsantre olduklarını ve sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini kaydetti.

Maçın ardından ise Fenerbahçe Ülker otobüsünde sert bir tartışma yaşandı. Antrenör Bogdan Tanjevic'in takım otobüsüne binmesinin ardından Semih Erden, Tanjevic'e karşı birşeyler söyledi. Tanjevic de oyuncusuna karşılık verince ortalık gerildi. Semih Erden, Tanjevic'in üzerine yürürken, Tanjevic üzerine gelen genç oyuncuyu itti. Araya giren Sarı-lacivertli basketbolcular, olayın büyümesini engelledi.

Fenerbahçe Ülkerli yetkililer, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalışırken, Sarı-lacivertli basketbolcular da takım otobüsünün perdelerini kapattı.
KAYNAK:www.haberler.com/turk-telekom-fenerbahce-ulker-maci-sonrasi-haberi

MALESEF

MetinCeylan
04-20-2008, 23:59
saol....