PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaybolan yıldızlar!!!!!!!


kayısıkentli
04-19-2008, 12:51
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/1.jpg
Kariyerlerinin bir döneminde şöhretin en ateşlisini yaşadılar, yavaş yavaş silinip 'kaybolan yıldızlar' kervanına katıldılar.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/2.jpg
hmet Dursun: Beşiktaş'ın 100. yılındaki efsane kadrosunda yer aldı, ileri uçta İlhan Mansız'la muhteşem bir ikili oluşturdu. İlk sezonunda 21 gol attığı siyah-beyazlı takımdan ayrılarak, Çin'de şansını denedi. Onun da yakasını sakatlıklar bırakmadı ve 2003'ten sonra seyyah oldu. İstanbulspor, Etimesgut Şekerspor, Antalyaspor ve Ankaragücü'den sonra Kocaelspor'a gitti.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/3.jpg
li Güneş: 2000-2004 yılları arasında forma giydiği Fenerbahçe'de, Mustafa Denizli döneminde yıldızını parlattı. 2004'te Beşiktaş'a transfer olması sarı-lacivertli taraftarların tepkisine neden oldu. Siyah-beyazlı takımda eski günlerinden çok uzaktaydı. Sezon başında Almanya ikinci Lig takımlarından Freiburg'la anlaştı.

http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/4.jpg
Alpay Özalan: Zirveye çıktığı Beşiktaş'ı bırakıp, F.Bahçe'ye transfer olduğunda da gündemdeydi, 96'da Fair Play ödülü aldığında da. Ailesine küfür edildiği için Türkiye'den gitti, Beckham'ın kulağına söyledikleri nedeniyle İngiltere'de 'istenmeyen adam' ilan edildi. 2002 Dünya Kupası'nda 'Altın Kadro'ya girdi. İsviçre maçı sonrası rakibine tekmeleyince milli formayı kaybetti. Cezası 2 Haziran 2007 tarihinde oynanan Bosna-Hersek-Türkiye maçıyla son buldu.Güney Kore ve Japonya maceralarının ardından Köln'e gitti. Teknik direktörü Daum'u eleştirince kadro dışı kaldı.

http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/5.jpg
Elvir Baliç: Bursaspor'da kendini gösterdi, F.Bahçe'de yıldızını parlatıı. İspanyol devi Real Madrid'e rekor ücretle transfer olduğunda, artık dünya çapında bir yıldızdı. Sezon öncesi hazırlık maçında ağır bir sakatlık geçirince, yurt dışı hayali kabus oldu. İkinci Türkiye macerasında hayal kırıklığı yaşadı, son umut olarak gördüğü G.Saray'da sakatlık peşini bırakmadı.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/6.jpg
Elvir Boliç: 1992'de geldiği G.Saray'dan, Feldkamp tarafından uzaklaştırıldı. 1995'te F.Bahçe'ye gitti ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Avrupa kupası maçında Manchester United'ın sahasında 40 yıl sonra yenilmesine neden olan golü atarak tarihe geçti. 2000'de İspanya'nın Rayo Vallecano takımına gitti. 2005'te eski takımı İstanbulspor'a döndü, ama sakatlıklar kendini göstermesine engel oldu.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/7.jpg
Bülent Akın: Hagi'nin isteğiyle Denizlispor'dan 6 milyon euroya alındı, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan kadroda yer aldı. G.Saray'daki ilk günlerinde Rumen futbolcunun veliahtı olacağı yorumları yapıldı. Bekleneni veremeyince Bolton Wanderers'a transfer oldu. Premier Lig'de tutunamadı ve kaybolup gitti.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/8.jpg
Ceyhun Eriş: Siirtspor'da gösterdiği performansla Fenerbahçe'ye transfer oldu. Yeteneği tartışılmazdı, ancak egoist oynaması Fenerbahçe'den gönderilmesine neden oldu. Ankaragücü'nde yeniden kendini gösterdi ve Trabzonspor'a imza attı. Devre arasında Karadeniz ekibinden de gönderildi.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/9.jpg
Erol Bulut: 1995-1999 yılları arasında forma giydiği F.Bahçe'de, 1-0'lık Manchester United zaferi ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Trabzonspor ve Adanaspor'da kiralık oynadı. Panathinaikos, Panionios ve Olympiakos formalarını giydiği Yunanistan'da 'Yılın Futbolcusu' seçildi. Futbol hayatını ukrayna tamsilcisi ****lurh Donetsk'te sürdürüyor.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/10.jpg
Kaan Dobra: Roman Dabrowski, Türk vatandaşlığına geçerek 'Kaan Dobra' ismini aldı. İlginç adı, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in esprilerine neden oldu. Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyon kadrosunda yer aldı. Sağ ayağını etkili kullanması ve uzaktan attığı sert şutlarla dikkati çekti. Eski takımı Kocaelispor'da futbolu bıraktı.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/11.jpg
İlhan Mansız: Beşiktaş, Samsunspor'dan aldığı golcünün bu kadar başarılı olacağını tahmin bile edemezdi. 2002 Dünya Kupası'nda attığı 'Altın Gol' ile adını dünyaya duyuran İlhan Mansız, Beşiktaş'ta yaşadığı şampiyonluğun ardından bolca hayranının olduğu Japonya'nın yolunu tuttu. Sakatlıklar peşini bırakmadı, inanılaz diz ağrıları nedeniyle A.Gücü'nde istediklerini yapamadı. Artık İlhan için tek çare futbolu bırakmaktı, doğu olanı yaptı.http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/12.jpg
Mehmet Yılmaz: 2002 yılında Samsunspor'dan Trabzonspor'a transfer oldu. Fatih Tekke ve Gökdeniz'li takımda kısa sürede sivrildi. Genç yaşı ve hava toplarındaki hakimiyetiyle, bir süre rakip takımların korkulu rüyası oldu. Teknik direktör Halilhodziç'in, Mehmet Yılmaz'ı santrafor yerine stoper düşünmesi genç oyuncunun Anadolu kulüplerinin yolunu tutmasına neden oldu.

http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/13.jpg
Mustafa Kocabey: Feldkamp'ın verdiği şansları çok iyi kullanıp, genç yaşta kendini göstererek, Hakan Şükür'le birlikte G.Saray'ın forvet hattını oluşturdu. Ünlü Fransız oyuncu Jean Pierre Papin'de benzetildiği için 'Papin' lakabını aldı. Geçirdiği sakatlıklar sonrası altyapısında yetiştiği G.Saray’dan ayrıldı. Etimesgut Şekerspor'da 3. Lig Şampiyonluğu yaşadı. Bu sezon Beylerbeyispor forması giyiyor.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/14.jpg
Okan Koç: Genç yıldızlar listesinin başında olduğu dönemde Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak yeni takımında beklentilerin çok uzağında bir performans sergiledi. Konyaspor ve Ankaragücü'nde kiralık oynadıktan sonra Vestel Manisaspor'a gitti. Zirvenin hızla inmesinin en önemli nedeni disiplinsiz davranışları oldu.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/15.jpg
Okan Yılmaz: 2000-01 ve 2002-03 sezonlarında Türkiye Birinci Ligi'nde gol kralı oldu. Kritik maçlarda attığı gollerle, (A) Milli Takıma kadar yükseldi. Adı 'üç büyükler'le anıldı, Marsilya'ya transferi son anda yattı. 2005'te Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra eski formunu bir türlü yakalayamadı. Şu anda Orduspor'da oynuyor.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/16.jpg
Oktay Derelioğlu: O hala Beşiktaş'ın Avrupa'da en çok gol atan futbolcusu. Milli maçta 8 kişiyi çalımlayıp Belçika ağlarına gönderdiği gol hala hafızalarda. Siyah-beyazlı renklerden ayrıldıktan sonra 13 takım değiştirdi. Ne yurt dışında, ne de Türkiye'de aradığını buldu. Futbola başladığı Fatih Karagümrük'te jübile yapmadan yeşil sahalara veda etti.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/17.jpg
Serkan Aykut: Samsunspor formasıyla 1999-2000 sezonunda gol kralı olduktan sonra 20 milyon dolara Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımda Süper Kupa zaferi yaşadı. İyi bir performans sergilemesine rağman teknik direktörünün gözüne giremedi ve 2002'de eski takımına geri döndü. Samsunspor'un ligden düşmesiyle gözden uzaklaşınca, adı unutuldu.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/18.jpg
ayfun Korkut: Futbol hayatına Almaya'da başlayan Tayfun, 1995'te F.Bahçe'ye imza attı. Sarı-lacivertli takımda 5 sezon başarıyla forma giydikten sonra Real Sociedad’a, ardından da Espanyol'a transfer oldu. Ancak İspanya'da beklentileri karşılayamadı. Beşiktaş'tan olaylı ayrıldı, futbolu sessiz sedasız bıraktı. Şimdi Real Sociedad genç Takımı'nın başında.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/19.jpg
Tolga Seyhan: Malatyaspor forması altında kendini gösterdi. 2003'de Ziya Doğan'ın isteğiyle Trabzonspor'a, 2005'te Lucescu'nun yoğın çabalarıyla 3,5 Milyon euroya Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna takımında kendi mevkiinde çok oyuncu bulunduğu için fazla forma şansı bulamadı. 2006 yılını G.Saray'da kiralık olarak geçirdi, yeni sezonda eski takımı Trabzonspor'a döndü.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/20.jpg
Tolunay Kafkas: Erzurumspor, Konyaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor ve Denizlispor'da oynadı. kariyerinin en patlak yıllarını Trabzonspor'da yaşadı. 33 kere A milli oldu. Milli takım'ın EURO 96 Finalleri'ne gitmesinde büyük rol oynadı. Futbolunun sonbaharını Avusturya ekibi Superfund’da geçirdi. Şu anda ligin flaş takımı Kayserispor'u çalıştırıyor.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/21.jpg
Vedat İnceefe: Fatih Terim tarafından genç yaşta keşfedildi. EURO 96'da Milli Takım formasını giyerek, tüm dikkatleri üzerine çekti. Geldiği noktanın kıymetini bilmeyince hızla düşmeye başladı. Vestel Manisaspor ve Bursaspor'da geçen sessiz yılların ardından Karagümrük'e gitti. Son zamanlarda manken Ebru Destan'la olan birlikteliğiyle gündeme geldi.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/22.jpg
Zafer Biryol: 2003-2005 yılları arasında formasını giydiği Konyaspor'da kariyerin tepe noktasına çıktı. Gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye imza attı. Sakatlık nedeniyle uzun süre oynayamadı, kendini toparladığında ise forma şansı bulamadı. Sarı-lacivertli forma altında sadece 3 maça çıktı, Bursaspor'dan sonra Çaykur Rizespor'a gitti.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/23.jpg
Ahmet Yıldırım: Galatasaray'da UEFA Kupası'nı kaldırdı, Beşiktaş'ta 100. yıl şampiyonluğu yaşadı. Görev yaptığı mevkinin en iyilerinden biriydi. En büyük özelliği geriden oyun kurması ve soğukkanlı olmasıydı. Siyah-beyazlı takımdan sonrası dönem, Ahmet Yıldırım'ın isminin silindiği yıllar oldu. Etimesgut Şekerspor'da Sergen ve Ahmet Dursun'la birlikte kadro dışı bırakıldı.
http://galeri.internethaber.com/images/gallery/1040/24.jpg
Sinan Kaloğlu: Altay'da attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş ve Galatasaray peşindeydi, o siyah-beyazlı takımı tercih etti. Kimine göre 'bal yapmayan arı'ydı, kimine göre gerektiği kadar şans verilmedi.
Diyarbakırspor'a kiralandı, ardından V.Manisaspor'da oynadı. 2006 yılında Serdar Kurtuluş karşılığında Bursaspor'a verildi. Şimdilerde Fenerbahçe'ye attığı gollerle gündemde.
(Kaynak: Habertürk)

MetinCeylan
04-19-2008, 12:56
nerden nereye :)

kayısıkentli
04-19-2008, 13:04
gerçekten öyle....ama içlerinde necati ateş yok....acaba o ne zaman eklenecek buraya?

MetinCeylan
04-19-2008, 13:05
onunda zamanı gelir :)

kayısıkentli
04-19-2008, 13:06
belkide...daha yaşı genç yaa o yüzden herhal...:M

MetinCeylan
04-19-2008, 13:08
bak görürsün konulara kardes:)