PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Casio Saat Baby-G Serisi


nurettineres
10-20-2014, 14:24
Casio saat Baby-G serisi ile bayanlara yönelik modeller üretmektedir. Bayan kol saati modellerinde en çok tercih edilen seri olan Baby-G, canlı renklerdeki tasarımları ve sınırlı sayıdaki özel modelleri ile bayanların beğenisini topluyor. Dikkat çekici modellerin yanı sıra standar analog ve dijital modellerde bayanlar tarafından en çok tercih edilen Casio saat modelleri arasında gösteriliyor.

Seri içerisinde 200 metreye kadar su geçirmeyen Casio saat modelleri de bulunuyor. Deniz ile arası haşır neşir olan bayanların mutlaka denemesi gerektiği bu Baby-G modelleri, sağlam yapılarıyla da sporcu kişilikleri ön planda tutuyor.17 farklı su geçirmeyen Baby-G kol saatimodeli de ayrı renklerde tüketiciyle buluşturuldu. Her zevke ve yaşa uygun modellerin bulunduğunu aklınızdan çıkartmayın. Casio saat (http://www.buroteknik.com/Saat-Fiyatlari) Baby-G serisi, bayanların beklentilerini karşılayan modeller ile her zaman daha iyisini ortaya koyma parolasıyla yıllardır yoluna devam ediyor.

http://3.bp.blogspot.com/-FS0xLRtwxL0/VDzm2xRGowI/AAAAAAAAEwQ/NyacKEszOuI/s1600/casio-saat-baby-g.jpg

Sağlam ve şirin ismiyle dikkatleri üzerinde toplayan Casio saat (http://www.buroteknik.com/Saat-Fiyatlari) Baby-G serisi, Standart Analog ve Standart Dijital modelleriyle de canlı karakterleri yansıtmaya devam ediyor. Bunlar dışında sınırlı sayıda üretilen özel modeller olduğunu da unutmayalım. Baby-G bayanların beklentilerini dikkate alarak her yaşa uygun model üretmeyi ihmal etmemiş. Ama ürünlerin tasarımları ilk başta da dediğimiz gibi sağlamlık üzerine kurulu. Yani hem şirin hem de sağlam bir kol saatine sahip olmak istiyorum diyorsanız Baby-G serisi tam sizi yansıtıyor!

Tüm Casio Baby-G modelleri için: http://www.buroteknik.com/Saat-Fiyatlari