PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vekili yetmez, Tayyip gelsin


MetinCeylan
04-18-2008, 17:45
http://www2.internethaber.com/images/news/60769.jpg
Vekili yetmez, Tayyip gelsin
18 Nisan 2008 Cuma 17:33
Kamer Genç, saldırıyı kınamayan başbakana sert çıktı: "Neferleri yetmedi kendisi gelsin!"



http://www.internethaber.com/images/other/zubeyir.20080326100734.jpgZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA/ Kamer Genç’e linç girişimine, "Benim partimin milletvekilleri hiçbir zaman şiddet uygulamaz. Şiddet uygulayan bizzat o zatın kendisidir. Çünkü her hareketi şiddettir” diyen Başbakan Erdoğan’a Genç’ten sert tepki geldi:

“Demek ki, Tayip Erdoğan bu saldırıyı onaylıyor. 50-60 kişinin aynı anda bir kişiye yönelik bu girişimi, saldırı değilse nedir? Demek ki, zaten planlı bir şeydi bu. Erdoğan böyle düşünüyorsa gelsin milletvekili grubunun başına geçsin öyle gelsinler. Neferleri yetmedi, komutanları gelsin…”

BAYKAL 13 YIL SONRA ARADI
Kamer Genç’e saldırı sonrasında yoğun bir destek geldi. Tuncelilerden, Alevi derneklerine hatta Genç’in mezun olduğu lisede okuyan genç öğrencilere kadar her kesimden yoğun destek gelirken, 1995 yılından bu yana hiç görüşüp, konuşmadığı CHP lideri Deniz Baykal bile dün telefonla arayıp, ‘geçmiş olsun’ dedi. CHP’li Onur Öymen, Gaye Erbatur, Mustafa Özyürek başta bir çok vekil Genç’i arayıp, üzüntülerini bildirdi. Kapısında koruması ile Meclis’teki odasında oturan Genç’in telefonları susmak bilmedi. Bu arada başbakanın sözlerini öğrenen Genç, İNTERNETHABER’e konuştu:

O KASIMPAŞALI İSE BEN TUNCELİLİYİM
“Bana o kadar çok tekme, yumruk savurdular, ağza alınmayacak küfürler ettiler. Ben tek kelime ile yanıt vermedim, kimseye saldırmadım. Sustum. Başbakanın bu konuşması gösteriyor ki, bunlar yine saldıracaklar bana. Zaten planlı olduğu belli. Bir çok yerde bunlara ‘Bir Kamer Genç’i susturamadınız’ diyorlarmış. Bu sözler ağır geliyormuş onlara. O yüzden hınç almaya kalkıştılar.

‘SOYGUN’ DEDİM DİYE!
“Dikkat ederseniz ben Genel Kurul’da hep , soygunlardan, yolsuzluklardan söz ediyorum. Recep Tayip Erdoğan, benim her hareketimin, sözümün şiddet olduğunu söylemiş. Öyleyse soygunlarından, yolsuzluklarından söz etmek şiddettir. Ama beni korkutamazlar. Recep Tayip Erdoğan, Kamer Genç diye bir çetin cevize çatmanın cezasını çekecektir. Ben baştan beri cesaretle siyaset yapıyorum ve aynen devam edeceğim.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=137457

NOYAN
04-18-2008, 17:49
biri demokrasi mi demişti?!

MetinCeylan
04-18-2008, 17:50
nasil yanii:)

NOYAN
04-18-2008, 17:58
bunlar değil mi "demokrasi için" soyuna, ecdadına sövdürmeyi kabul eden :a046:

sözde aydınlara, yazarlara, liboşlara-topoşlara demokrasi var da Kamer Genç'e yok mu :)

MetinCeylan
04-18-2008, 17:59
herkesin hakkı tabikide :)