PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meclis'de tekme tokat dayak


_SoN_
04-18-2008, 15:40
http://www2.internethaber.com/images/news/60723.jpg
Meclis'de tekme tokat dayak
18 Nisan 2008 Cuma 09:54
AK Partili'ler Meclis'te Kamer Genç’e saldırdı. Genç, CHP'lilerin araya girmesi ile kurtuldu.


http://www.internethaber.com/images/other/zubeyir.jpgZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA/ TBMM Genel Kurul’u Kamer Genç ve AK Partililer arasındaki kavgaya sahne oldu. Kavganın dozu öyle kaçtı ki AK Partili vekiller, tekme tokat Genç'e saldırdılar.
MECLİS'TE BÜYÜK KAVGA
KAMER GENÇ'E LİNÇ
GİRİŞİMİNİN FOTOĞRAFLARI
İÇİN TIKLAYINIZ..! (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1063)
GENÇ, BAŞBAKAN'I ELEŞTİRDİ

Türkiye ile Katar arasında Ekonomik İşbirliği Anlaşmasına ilişkin yasa tasarısı görüşülürken, kürsüye gelen Kamer Genç, Başbakanı eleştirdi.

Erdoğan’ın Katar dönüşü iki gündür kayıp olduğunu anımsatan, Cumhurbaşkanı Gül’e verilen armağanlar ile ilgili eleştirilerde bulunan Genç’e; AKP Afyon milletvekili Halil Aydoğan, başta olmak üzere bazı milletvekilleri laf attı.

Genç ise, “Her zaman birini görevlendiriyorlar ben kürsüye gelince laf atmak için. Bugün de siz mi görevlisiniz? Siz benim muhatabım değilsiniz. Başbakan gelsin o yanıt versin” dedi.
ARAYA CHP'LİLER GİRDİ

AKP’liler bu sözlere yoğun tepki gösterdi. Kamer Genç konuşmasını tamamlayıp yerine oturduğunda ise bu kez AKP’li Zeyid Aslan ve Mustafa Cumhur, Kamer Genç’in oturduğu yere giderek, bağırmaya başladılar. Araya CHP’li Eşref Karaibrahim’in girmesine rağmen, Genç’e ulaşan AKP’liler yumruk ve tekme attılar.
AK PARTİLİ'LER HÜCUMA GEÇTİ

Kargaşa büyümeye başlayınca tüm AKP’li vekiller Kamer Genç’in oturduğu bölüme doğru adeta hücuma geçti. CHP’liler de kavgayı ayırmak için aynı bölgeye gittiler. Kamer Genç, saldırılardan kurtulmak için kulise kaçtı. Ancak, AKP’liler Genç’i kovalamaya devam etti. Kuliste de CHP’liler Genç’in etrafına adeta etten bir duvar örüp, olayı yatıştırmaya çalıştılar.

AKP’liler ise koltuk ve kanepelerin üzerine çıkarak, Kamer Genç’e ulaşıp, tekme ve yumruklarla vurmaya devam ettiler. İdare Amirleri’nin devreye girmesine karşın, olay dakikalarca sürdü. Kulis polislerinin de izleyici gibi seyrettiği olaylar, basın mensuplarının da kulise inmesiyle yatıştı.

GİTMEDİ OTURDU

Kuliste bir süre CHP’lilerin ‘korumasında’ oturan Genç, Meclis’ten ayrılması isteklerine karşın, Genel Kurul’a yeniden girdi. Genç, tüm saldırılara karşın herhangi bir darbe almadığını da iddia etti. Ancak bir çok vekil gibi kendisinin de üstü başı darmadağındı.
MUHALEFET TERK ETTİ
Oturum yeniden açıldığında, Başkan Güldal Mumcu, milletvekillerini uyardı.

Söz alan AKP’li avni Doğan, Genç’in baş.bakan ve cumhurbaşkanına hakaret ettiğini ileri sürdü. Doğan, “Birileri bize laf atarken, sizin orada mutlu oturmanız size yakışmaz “ dedi. Bu sözlere CHP’liler tepki gösterdi. Bunun üzerine yeniden gerginlik başladı. Karşılıklı laf atmalardan sonra, MHP ve CHP’liler topluca Genel Kurul'u terk etti.
ÖFKE ÖZLÜK İÇİN Mİ?
Kavga yatıştıktan sonra Kamer Genç ve CHP'li vekiller; AKP'lilerin asıl öfkelerinin Genç'in konuşmasından değil, kısa bir süre önce milletvekillerinin özlük haklarına koruyan önergenin kabul edilmemesinden kaynaklandığını ileri sürdüler. AKP'lilerin tekrir-i müzake ile Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı'nda kaldırılan milletvekillerinin özlük haklarının yeniden verilmesi önergesine CHP karşı çıkmıştı. Tek başına kalan AKP önergeyi veremedi ve 4 yıl milletvekilliği yapanların emekliliği hak etmesine ilişkin önergeyi verememişlerdi. Önergeden vazgeçilmesinin hemen ardından Genç kürsüye gelince; ortalık karıştı. İddiaya göre; AKP'lilerin asıl öfkesi buradan kaynaklanıyor...

AKP ÖZGÜRLÜKLERİ KENDİNE LAZIM OLUNCA HATIRLIYOR
HADİ ÖZIŞIK'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN (http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=6799)


biri bu adamı durdurmalı :)
(http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=6799)

MetinCeylan
04-18-2008, 15:41
bide milletvekili olcak yuhh yani.........