PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgiliden korkunç plan


MetinCeylan
04-18-2008, 15:33
http://www2.internethaber.com/images/news/60775.jpg
Sevgiliden korkunç plan
18 Nisan 2008 Cuma 15:26
Her şey gazeteye verdiği ilanla başladı. İşe aldığı sekreter önce sevgilisi oldu sonra da celladı.


Yeni sevgilisiyle bir olan kadın eski aşığını öldüresiye dövdürttü. Sonra da adamı çalışan aracın egzoz borusuna ağzını dayayarak zehirlediler..

Kadının ölen sevgilisinden iki kez hamile kaldığı ve bebekleri aldırdığı iddia ediliyor.

Korkunç olay Adana'nın Kozan ilçesinde meydana geldi. 4 gün önce kaldırıldığı hastanede ölen Kenan Aslan'ın feci şekilde öldüğü ortaya çıktı.
Olayla ilgili Arslan'ın eski sevgilisi 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Ayşegül Karataş ile birlikte 10 kişi tutuklandı..

ASLAN'I TERKETTİ

Korkunç olay başlangıcı oto galericilik yapan Aslan'ın gazeteye sekreter ilanı vermesiyle başladı. İddiaya göre Ayşegül Karataş için nikahsız eşini terk eden Aslan, genç kızla birlikte yaşamaya başladı. Karataş daha sonra Kozan'a bir okulda çalışmaya başladı. Burada, üniversiteden arkadaşı olduğu öne sürülen merhum milletvekili Musa Öztürk'ün yeğeni Abdullah Öztürk ile karşılaşıp gönül ilişkisine girdi,

ESKİ VE YENİ AŞIK KARŞI KARŞIYA

Ayşegül Karataş, eski segilisine peşini bırakmasını istedi. Bu durumu kabul etmeyen Aslan, sevgilisinin yeni aşkını dövdü. Musa Öztürk ve sevgilisi Aslan için korkunç bir plan hazırladı. Kozan'a dönen Öztürk, olayın yaşandığı geçen pazartesi günü Ayşegül Karataş'a, Kenan Aslan'ı arayıp ilçeye çağırmasını istedi.
ESKİ AŞIĞINI ÇAĞIRDI

Eski sevgilisini arayan Karataş, ikinci çocuğunu aldırmak için borçlandığını söylediği Kenan Aslan'a, 1500 YTL alarak yanına gelmesini söyledi. İddiaya göre annesinden borç alan genç adam eski sevgilisi ile barışma ümidi ile gittiği Kozan'da kendisini Abdullah Öztürk ve onun akrabaları tarafından öldüresiye dövüldü.

EGZOZ GAZI İLE ZEHİRLEDİLER

Aslan baygın olarak yere düşünce Barboros ve kardeşi Abdullah Öztürk, onu otomobile bindirerek bir köy yoluna götürdü. İddiaya göre burada kardeşi ile birlikte baygın haldeki Aslan'ın ağzını çalıştırdıkları otomobilin egzozsuna dayayan zanlılar, bir süre böyle bekledi.

YAKAYI ELE VERDİLER

Daha sonra nefes almayan Aslan'ı otomobile tekrar bindiren Barboros Mustafa Öztürk, kardeşini indirip gittiği hastanede, yolda dövülmüş bir kişi bulduğunu söyleyip kaçmak isterken yakalandı. Yapılan sorgunun ardından 9 kişi daha gözaltına alındı.

12 saat boyunca süren sorgulamanın ardından öğretmen Ayşegül Karataş, ‘cinayete azmettirmek’, diğer zanlılar da ‘adam öldürmek’ suçlaması ile sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=137430