PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Efsane Halı


nurettineres
10-17-2014, 15:53
Efsane halı modelleri arasından tercihinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü 11 farklı seride yüzlerce halı modeli bulunmaktadır. Sizlere sunduğumu seriler ise Babil, Klasik, Kumsal, Çardak, Resital, Sarıyer, Sezgi, Mira, Türkan, Çocuk Halısı ve Sude isimleriyle internet sitemizde bulunmaktadır. En uygun fiyata en kaliteli halı modelleri sergilenen kategorimizden seçimlerinizi yapıp sipariş vererek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Satın aldığınız halıyı uzun süre güzelliği ve dayanıklılığı kaybolmadan kullanabilmek için verilen talimatlara mutlaka uymanız gerekmektedir. Efsane halı (http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Efsane/1850-1643) modelleri yıkanırken dikkat edilmeli ve aşağıdaki halı yıkama talimatları mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Bu sayede halınızı uzun yıllar ilk günkü kadar şık bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/66D4lP.jpg

Efsane Halı Yıkama Talimatı


Eğer halınızın bir kısmı ağır eşyaların altında kalıp ezildiyse yıkama sırasında öncelikle bu bölgedeki hav iplikleri önce fırçalanmalıdır. Sonrasında ise dövme işlemi yapabilen elektrikli süpürge ile güzel bir şekilde süpürülmelidir.
Sürekli tozlanma ihtimali olan halıları, üzerlerinde biriken tozlar hav ipliklerinin aralarına ve dip noktalara yapışmasını önlemek için belli aralıklarla elektrik süpürgesi yardımıyla rutin bakımı yapılmalıdır.
Bakım yaparken elektrik süpürgesi kullanılmalı ve iplikleri süpürme yönünde hareket ettirmelisiniz. Ayrıca süpürme işlemini sert hareketlerle değil, yavaş ve yumuşak hareketlerle yapmalısınız.
Efsane halı (http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Efsane/1850-1643)modelleri temizlenirken fazla su ve şampuan kullanmamaya dikkat etmeniz gerekmektedir.
Halıları kesinlikle yıkamamalısınız. Önce şampuan ile temizlemeli, ardından su ile silmeli ve hızlıca kurutmalısınız.
Eğer halının üzerine leke yapan bir madde döküldüyse hızlıca ve doğru bir şekilde silinerek temizlenmelidir.
Eğer leke oluştuysa önce elektrik süpürgesinin yüksek kademeli modu ayarlanmalı ve leke emilmelidir. Sonrasında az miktarda su ve şampuan ile halı silinmelidir.
Temizleme işleminin bitiminde ise kalan nem elektrik süpürgesi veya nem giderici ile tamponlanıp alınmalıdır.
Leke çıkartmak için aldığınız leke çıkartıcı kimyasal madde mutlaka halının görünmeyen bir bölümünde test edilmelidir.
Temizlemenin yapıldığı bölümdeki hav iplikleri dik konuma gelecek şekilde taranmalıdır.
Efsane halı modelleri soba, elektrikli ısıtıcı gibi aşırı ısı veren cihazlardan uzak da durmalıdır.
Halılarınız direkt olarak güneş ışığına temas etmeyecek bir konumda olmalıdır.
Eğer evden taşınıyorsanız veya halıyı kaldıracaksanız, sert, sivri ve delici cisimlerin halıya temas etmesini engellemeniz gerekmektedir.
Taşınma ve temizleme işlemleri sırasında oluşacak zararlar halıyı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.


Efsane halı modellerini, fiyatlarını ve taksit seçeneklerini görmek için: http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Efsane/1850-1643