PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinarsu Halı


nurettineres
10-17-2014, 13:43
Dinarsu halı modelleri duvardan duvara olarak döşenirse %40'a varan ısı tasarrufu yapabildiğini kanıtladı. İstanbul Üniversitesi ve Dinarsu tarafından yapılan araştırmalarda duvardan duvara halılar yüzde 40'a varan oranlarda ortamdaki ısı tasarrufunu sağlıyor. Geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine neredeyse sınırsız seçenek sunan Dinarsu, Dünya'da bir ilki gerçekleştiriyor. Dinarsu halı (http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Dinarsu/1850-1429) modellerinin yapımında 76 dpi baskı teknolojisi ile çalışan firma, bu sayede oldukça geniş bir desen yelpazesi sunuyor.

Yenilikçi çizgileri, iç açıcı renkleri ve kaliteli yapısıyla dikkat çeken Dinarsu halı modelleri bir çok farklı seri ile tanınmaktadır. Bazı Dinarsu halı serileri şu şekildedir;


Hayal
Klasik
Larissa
Lisanslı Çocuk
Melina
Miranda
Masalsı
Pelicia
Helena


Dilerseniz yukarıdaki serileri biraz daha yakından inceleyelim. Dinarsu, tüketicilerle buluşturduğu desenler ile yıllardır kendi sektörünün en önemli isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu yüzden tüketiciler Dinarsu halı hakkında daha çok bilgiye ulaşmak istiyor.

Dinarsu Halı Hayal Serisi
Eğer evinizi veya ofisinizi Dinarsu hayal serisi ile donatmak istiyorsanız sizlere sunulan onlarca farklı desende halı bulunmaktadır. Aşağıda gördüğünüz desenler bunlardan sadece bazılarıdır. Uygun fiyat, taksit seçenekleri ve sürpriz indirimleri kaçırmayıp Dinarsu halı modellerini satın alabilirsiniz.

http://3.bp.blogspot.com/-RwDzP8MQXdY/VD4oeE0q0hI/AAAAAAAAAF4/ipSKCheu2Zk/s1600/dinarsu-hali-hayal.PNG

Dinarsu Halı Klasik Serisi
Klasik serisinde hem iç açan hem de sadeliği ön plana çıkartan desenler görmek mümkün. Hayal serisine göre daha uygun fiyatla satılan Dinarsu halı (http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Dinarsu/1850-1429) klasik serisi modellerinden bazılarını aşağıdaki resimde görebilirsiniz. Eğer yakından incelemek ve satın almak isterseniz, yazının altındaki internet adresini kullanabilirsiniz.

http://4.bp.blogspot.com/-y5llew76Hxc/VD4ppVGDnhI/AAAAAAAAAGA/5iiMQVR3WuI/s1600/dinarsu-hali-klasik.JPG

Dinarsu Halı Larissa Serisi
Canlı renklerin hakim olduğu Dinarsu Larissa serisi, salon ve mutfakların vazgeçilmezi olabilir. Gençlerin odası için de düşünülebilecek olan Larissa serisi halılar, içerisinde onlarca farklı halı modelini barındırıyor.

http://2.bp.blogspot.com/-FdQe-QLn_ZE/VD4qh3V9arI/AAAAAAAAAGI/yifPQVktCdM/s1600/dinarsu-hali-larissa.JPG

Dinarsu Halı Lisanslı Çocuk Serisi
Çocukların en çok sevdiği karakterleri halının üzerinde görmek ister misiniz? Miniklerimiz için özel olarak üretilen Dinarsu lisanslı çocuk halısı serisinde hem prenseslere hem de prenslere özel halı modelleri bulunmaktadır. Barbie'lerden Ben10'e, Örümcek Adam'dan Cinderella'ya kadar geniş bir yelpaze sizi Dinarsu halı modellerinde bekliyor.

http://3.bp.blogspot.com/-dJ-TnpipQiI/VD4rdS9fqRI/AAAAAAAAAGQ/NI8yzBKskEw/s1600/dinarsu-hali-lisansli-cocuk.JPG

Dinarsu Halı Melina Serisi
Daha çok düz ve koyu renklerin hakim olduğu Melina serisi, toplantı salonlarında kullanılabilir. Ciddi tonları ve desenleri seven tüketiciler için gerçekten güzel bir alternatif olan Melina serisi en uygun fiyatlarla sizi bekliyor.

http://4.bp.blogspot.com/-SxnXwcPlkRo/VD4sZBqaU6I/AAAAAAAAAGY/MHpOzT5AwLA/s1600/dinarsu-hali-melina.jpg

Tüm Dinarsu halı modellerini görmek ve satın alabilmek için http://www.buroteknik.com/Hali-Fiyatlari/Dinarsu/1850-1429 internet adresini kullanabilirsiniz.