PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ TREND: PÜSKÜL


seoaga
10-12-2014, 16:34
2014 ilkbahar-yaz sezonununda hayatımıza giren püskül detayları etkisini sonbahar-kış sezonunda da gösteriyor. Şık kombinlerle kendini gösteren püskül bu sezon stilinizi tamamlayacak. Geçen yaz bikinilere eklenen püskül detayıyla başlayan akım; çantalar, etekler, pantolonlar, elbiseler ve ayakkabılarda etkisini çoğalarak yeni trendler de hissettiriyor. Markalar püskül detaylarını farklı şekilde yorumluyor. Boyfriend jeani, şık bir gece elbisesini kolaylıkla püskül detayıyla renklendirebilirsiniz. Elbise uçlarına, ceket kollarına, pantolon paçalarına eklenen püsküller sonbahar-kış sezonunun vazgeçilmez şık kombinler arasına şimdiden girdi. Bohem ya da ışıltılı nasıl bir tarz istediğiniz size kalmış. Püskül en çok süet ayakkabı ve çantalarda kullanılıyor. Kıyafetinize uygun olarak seçeceğiniz püskül detaylı ayakkabı ya da çantayla modaya ayak uydurabilirsiniz.

ÖNERİLER

- Geçen sezon aldığınız püsküllü uzun elbisenizi bu kış kısa deri botlarınızla ve deri ceketinizle kombinleyebilirsiniz.
- Dar jeanle saten gömleğinizin altına püsküllü topuklu ayakkabı kullanarak harika bir kombin elde edebilirsiniz.
- Püsküllü çizmeleriniz varsa mini elbisenizle kot ceketinizi deneyip minimal bir tarz yakalamanız mümkün.
- Clutch çantalar artık püsküllü, şık gece elbisenize çok yakışacak.
- Yırtık jeanize en çok kolları püsküllü deri ceket yakışır.
- Eğer kilo probleminiz varsa kıyafetlerde püslük kullanmak sizi daha kilolu gösterebilir.


Püskül detayını nasıl kombinleyeceğiniz sizin kararınız, önemli olan size yakışacak modelleri bulmak. Neredeyse bütün markaların bu sezon koleksiyonunda püskül detayına yer vermiş. Prada ayakkabı modellerinde ve Gucci clutch çantalarında bu sezon püskül kullanmış.

Önerdiğimiz linkler; Yeni Trendler, (http://sendeyap.net) 2014 Modası (http://sendeyap.net), şık kombinler (http://sendeyap.net)