PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA: 'Türk Cafu' Gökhan Gönül


tuning_07_07
04-17-2008, 15:22
http://www.hurriyet.com.tr/_np/7619/5397619.jpg

UEFA, internet sitesinde yayınladığı bir haberde, Euro 2008'e kısa süre kala Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ü manşete taşıdı ve genç futbolcu için "Türk Cafu" başlığını kullandı.

Fenerbahce'nin başarılı sağbeki Gökhan Gönül bugüne kadar sadece 4 kez milli takıma alınmış olmasına rağmen Türkiye'nin Euro 2008'deki en önemli silahlarından biri.
ATAK ÖN PLANDA
Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahce''nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselmesiyle birlikte daha da çok ön plana çıkan 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 20 kez ligde forma giyerken Önder Turacı'nın da yedek sırasında kalmasını sağladı. Gökhan sergilediği performansla sade bir defans oyuncusu olmadığını da kanıtlarken, sıkça ileriye çıkan sağbek yaptığı isabetli kanat ortalarıyla da ön plana çıktı.
CAFU KIYASLAMASI
FenerbahceTeknik Direktörü Zico Gökhan'ı efsane Brezilyalı Cafu ile kıyaslarken, "Oldukça çabuk bir şekilde sürat kazanıyor. Özellikleri Cafu gibi. Cafu ile aralarındaki farkları ortadan kaldırması için sadece daha çok tecrübeye ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. Gökhan şimdiden diğer genç Türk futbolculara örnek olmaya başladı. En güzel örneği de Ankaragücü'nden kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin'in sözleri, "O, bütün bir futbolcu için çok iyi bir örnek."

SESSİZCE
04-19-2008, 11:13
SAOL.