PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PDA POLYUREA KAPLAMA VE YALITIM TEKNOLOJİLERİ


aliak1644
10-08-2014, 14:32
PDA polyurea (http://www.pdapolyurea.com/) yüzey kaplama sistemleri sunmaktadır. PDA çözümler ile ve yenilikçi, çevre dostu endüstriyel iş ortağı olarak zengin ürün çeşitleriyle hizmet vermektedir.Müşterilerimize ürünlerimizin detayları ve kullanımı hakkında bilgiler anında aktarılmaktadır. PDA (http://www.pdapolyurea.com/) piyasa koşullarına göre rekabet ederken hizmet kalitesinden ödün vermemeyi ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi yasal kurallar çerçevesinde hareket ederek hizmet sunmayı ilke olarak benimsemiştir.

Bu amaç ve şevkle hedefimiz hizmetlerini hatasız tamamlayan, sürekli gelişerek büyüyen bir yapıya ulaşmaktır.PDA ulusal ve uluslararası arenada lider firmalar ile iş ortaklığı yapmaya devam etmektedir.

PDA aynı zamanda Almanya Halberstadt şehrinde kurulu Panadur firmasının standart üretimi ve aynı zamanda projeye göre yüksek kalitede üretimini yaptığı Polyurea Hammaddeyi başta Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere satışını gerçekleştirmektedir.

Firmanızla birlikte başarmanın getireceği mutluluğu paylaşmak dileğiyle …

Çok yönlü iş ortağı.

PDA Polyurea (http://www.pdapolyurea.com/), çok yönlü projelerinizi hayata geçirmek için yenilikçi iş ortağı olarak yanınızda yer alır. Polyurea hammadde satışlarımızla özel taleplerinizi hızlı ve hedef odaklı olarak çözebilecek konumdayız.

PDA Polyurea, sistemi modülarite ve esneklik özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Renk çeşitliliğini ve işlevselliği mükemmel biçimde birleştirmekte ve bu sayede çok çeşitli malzeme ve yüzey yapıları için kullanılabilmektedir.

PDA Polyurea sistemi ile yaratıcılığınızda sınırlar kaldırılmaktadır.