PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konut projeleri sitesi - Konutprojeleri.tc


ayfareli
10-08-2014, 03:05
Web Site İsmi : Konutprojeleri.tc

http://www.konutprojeleri.tc/wp-content/uploads/2014/10/logom.jpg

Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : Konut projeleri sitesi - Konutprojeleri.tc

Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : Şubat 2011

Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Gayrimenkul firmalarının konut projelerinden haberdar olmak istiyorsanız, Konutprojeleri.tc adlı internet adresine giriş yapabilirsiniz. Site üzerinde, konut projeleri (http://www.konutprojeleri.tc/kategori/konut-projeleri/) hakkında çeşitli kampanya duyuruları da kendine yer bulmuştur.

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olabilmek adına, inşaat firmalarının düzenlediği bu özel kampanyaları dikkatle takip etmek çok önemlidir. 0 Faiz, bolca taksit, 0 peşinat, belirli oranlarda indirimler ve çok daha fazla fırsat sitede ziyaretçileri bekliyor. Bu kampanyaları ve konut (http://www.konutprojeleri.tc/) projelerini yakından izlemek isteyenler, Konutprojeleri.tc sitesini Sık kullanılan siteler listelerine ekleyebilirler.

Site içerisinde konut kredisi (http://www.konutprojeleri.tc/kategori/konut-kredisi/) hakkında da çeşitli paylaşımlar bulabilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/b4G7MY.jpg

Sık güncellenen içeriği ile konutprojeleri.tc adresi, ziyaretçilerine en güncel konut projelerini duyurmaktadır.

http://i.hizliresim.com/3RqGYO.jpg

En yeni konut projelerine binaen detayları incelemek isteyenler, konutprojeleri.tc sitesine girebilir.

http://i.hizliresim.com/lzW5vl.jpg

Çevrenizde ev almayı planlayan sevdikleriniz var ise, onlara bu siteyi tavsiye etmeyi unutmayınız.

gorkem35
01-21-2015, 03:15
Merhaba bende izmirde çiçek evler basın sitesinden ev almayı planlıyorum. bu konu hakkında veya bu tarz projeler hakında bana yardımcı olabilir misiniz? bu tarz projelri alırken neye dikkat etmek lazım veya tam olarak neleri bilmek lazım?

karayel-tr
01-30-2015, 21:30
Dini İslami bilgi kaynağı ve fetva hattı
www.fetvamerkezi.com (http://www.fetvamerkezi.com)
Fetva merkezi bir online fetva hattı projesidir.
Alanında uzman medrese hocaları tarafından sorulan sorulara cevap verilir, islami ve dini konularda makale ve bilgiler paylaşılır.
Fetvamerkezi Sorulan sorulara verdiği cevaplarda ve yayınladığı islami bilgilerde ehl-i sünnet kaynaklarından aktarımlar yapmakta başka hiçbir kaynak kullanılmamaktadır.
Bu proje ilim meclisi ve fetvameclisi oluşturmak amacıyla yayınlanmıştır. Fetva merkezi sitesine rahatlıkla ve güvenle dini ve islami konulardaki sorularınızı sorabilirsiniz
çünkü sorularınızı fetva konusunda ehliyetli ve tecrübe sahibi, klasik usulde ehl-i sünnet kaynaklarından medrese tahsilinde bulunmuş hocalarımız cevaplamaktadır.
Fetva almak konusunda internette güvenilebilecek ve ehl-i sünnet kaynaklarından aktarım yapmak amacıyla yola çıkmış bulunuyoruz. Fetva merkezinde fetva veren alimlerin bilgilerine
sitemizin ''Fetva Ekibi'' bölümünden ulaşabilir ve gönül rahatlığıyla dini sorularınızı yöneltebilirsiniz.
www.fetvamerkezi.com (http://www.fetvamerkezi.com)

SyranaX
02-22-2015, 21:15
Gerçekten güzel bir proje olmuştur, tşk.

sizeyemektarif
07-07-2021, 14:27
Gün içerisinde evde hazırlayabileceğiniz yemek tariflerini, işe götürebileceğiniz nefis yemek tarifleri, pratik yemek tarifleri, basit yemek tarifleri gibi tarifleri bulabilirsiniz.
https://sizeyemektarifleri.com/