PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pasta Tarifleri Sitesi - Pastahane.net


ayfareli
10-05-2014, 22:10
İnternet Sitesinin Adı : Pastahane.net

Site Konusu - Site Başlığı : Pasta Tarifleri Sitesi - Pastahane.net

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : 2013 senesinin Ağustos ayı içerisinde

Site Hakkında Açıklamalar : İnternetten pasta tarifi okumak mı istiyorsunuz? O halde tam olarak doğru siteye gelmiş bulunmaktasınız. Nitekim Pastahane.net isimli internet adresi, ziyaretçilerine son derece lezzetli pasta tariflerini hep bir arada sunmaktadır. En güzel tatlılar, birbirinden harika pasta tarifleri (http://www.pastahane.net/category/pasta-tarifleri) Pastahane.net sitesi üzerinde sizleri bekliyor.

Pastane (http://www.pastahane.net/) adresi üzerinde kendine yer bulan tarifleri, çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Bu kategorilerden sadece bazıları şu şekildedir: Kek Tarifleri, Milföy Tarifleri, Kurabiye Tarifleri ve Börek Tarifleri. Tüm bu adı geçen kategoriler ve çok daha fazlası sitede listelenmiştir. O anda canınız ne tarz bir yemek yapmak istiyor ise, ilgili menüden seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kek yapmak isteyen ziyaretçiler, sitede yer alan kek tarifleri kategorisine bağlanarak en harika keklere dair tarifleri okuyabilir. Börek yapmayı planlayanlar ise sitedeki börek tarifleri bölümüne giriş yapabilir.

Bildiğiniz bir pasta tarifinin sitede yayınlanmasını arzu ederseniz, Tarif ekle adlı butona tıklayarak tarifinizi siteye koyma şansını elde edebileceksiniz.