PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gebze kombi servisi


muhimdegil38
09-30-2014, 21:25
gebze kombi servisi (http://www.kombiservisim.gen.tr)

ama en azından sorunsuz olackamış gibi görünüyor bazı şeyler. insanlara gebze kombi servisi hakkında birşeyler anlatmak onlara kombi faturlaarından ve hayatlarının ciddi anlamda zorlaşayacağından bahsetmek ciddi anlamda zor. anlamak istemiyorlar , anlamıyorlar lafını kabu letmiyorum çünkü bence anlmamamak aptalların işidir. çünkü sonç olarak karşılarına bilimsel bir veri koymuyoruz. sadece bu tür bir olayla herhangi birşeyi anlatıtor ve gebze kombi servisi hakkında duyarlı olmaya çağırıyoruz. bunu anlamamalarına işine gelmemek deriz en fazla. zaten bu tür insnaların arttığı yerlerde ve sorunsuz oalrak cevap alma ve devam edebilme potansiyeline bağlı bu insanları nen doğru şekillerde ilerlemek istemeleri bu sorunları ortadan kaldırır mı bilemiyoruz.

sonuç olarak http://www.kombiservisim.gen.tr gerçekten gebze kombi servisi arayanalr için iyi bir adres. insanlar burayı ziyaret ederek kombi faturalarından uzun zamnalı şişmelerinden kurtulmalı ve ilerlemeyi kafasının önüne koymalı diye düşünüyorum. çünkü kombi faturları ciddi anlamda önemli. bunların yanında evlerinde çocukların yaşadığı ortamlarda bu tür osrunları gözarı etmek insanların hayatına mal olmasada enteresan hastalıklara ve çeşilti sorunsal şeylere sebep olabilir.

zaten bunlardan herhangi birşey anlamaktansa herhangi birşey anlamamak daha iyi. ferhan şensoyun oyunları gibidir aslında bu. hem birşey anlarsın hemde birşey anlamazsın. bunların en türl üoyunlarından birisi de lafı dolandırıp normla konulardan saptırabilmesidir. 2 dakika önce birşeyi konuşuyorken 2 dakika sonra bambaşka birşeyi kendinizle konuşurken bulablirsiniz.

buna aslında laf cambazlığı denir. bu oyunu herkes bilmek , oynamak dao ldukça zordur. ama en azından bu kombi servisim insanlarının bunu oynaması iyid.r