PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fatihvestelservisi.com Garantili Teknik Servis


vestelfatihtr
09-30-2014, 19:36
Vestel servisleri içinde en kalitelisi, en hızlısı, en uygun fiyatlısı ve en deneyimlisi hangisi diye sorsalar bizim değil müşterilerimizin önerileriyle www.fatihvestelservisi.com (http://www.fatihvestelservisi.com) denilir.

Bunun yıllardır böyle olduğunu Fatih'tek tüm Vestel kullanıcıları bilmektedir. Her yaptığımız tamir, bakım ve yedek parça işlerinde müşterilerimiz memnun kalmakta ve bir dahaki sefere başka bir yerde aramak yerine bizi tercih etmektedirler.

Telefon numaramız : (0212) 534 66 30

Bu numaradan haftaiçi ve cumartesi günleri akşam geç saatlere kadar ulaşabilirsiniz. Sizlere daha iyi hizmet vermek için bazı dönemlerde pazar günleri bile açık olmaktayız.

Yaptığımız çalışmalara kısaca göz atarsak : Vestel marka her türlü eşyaya sorunsuz teknik servis hizmeti veriyoruz. Yani buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, fırın, ankastre ocak ve fırın, elektrik süpürgesi, mutfak robotu gibi aklınıza gelen her eski ve yeni Vestel cihazları bizim servisimizde tekrar hayat buluyor.

Siz de eğer Fatih ve çevre semtlerinde oturuyorsanız bizi arayabilirsiniz. Fatih çevresinde özellikle hizmet verdiğimiz semtler kısaca :

Cerrahpaşa, Çapa, Fındıkzade, Yedikule, Edirnekapı vb.

Saygılarımla