PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acun'a sürpriz konuk


MetinCeylan
04-15-2008, 19:25
http://www2.internethaber.com/images/news/60537.jpg
Acun'a sürpriz konuk
15 Nisan 2008 Salı 19:13
Rating rekorları kıran "Var mısın Yok musun" yarışmasının sürpriz bir konuğu vardı.


Rating rekorları kıran "Var mısın Yok musun" yarışmasının sürpriz bir konuğu vardı!

Yoğun iş temposu nedeniyle babası Acun'u daha çok televizyon ekranlarında gören 3 yaşındaki Leyla dün "Var mısın Yok musun" yarışmasına konuk oldu.

Babasının, bir konuğumuz var anonsuyla stüdyoya giren güzeller güzeli küçük kız, yarışmacı masasına oturdu. Babasının kopyası olan küçük Leyla, önce babasının isteği üzerine ingilizce bir şarkı söyledi.

ACUN KIZIYLA RÖPORTAJ YAPTI

Küçük Leyla şarkı sonrası büyük alkış alırken, Acun Ilıcalı mikrofonu uzattığı kızından ilgniç cevaplar aldı. Küçük kızına "Baban ne iş yapıyor" diye sonan Acun Ilıcalı, "Hep televizyonu çıkıyor. Var mısın yok musun diyor" yanıtını aldı. Kızına "Hamdi Bey'i" de soran Acun Ilıcalı, kızayla yarışmayı da ihmal etmedi.

KÜÇÜK LEYLA 16 BİN YTL'YE YOKUM, 36 BİN YTL'YE VARIM DEDİ

Babasının 16 bin ytl'lik teklifine "Yokum" diyen küçük Leyla 36 bin YTL'lik teklife "Varım" diye bağırdı. Ama yarışma bu kadarla bitmedi. Gerçek yarışmada yarışmacıların final oynayan arkadaşlarına isimlerini söyleyerek tezahurat yapıldığını bilen küçük Leyla babasına dönerek, "Leyla Leyla diye bağırsınlar" dedi. Bunun üzerine yarışmalar küçük kızın ismiyle uzun süre tezahurat yaptılar.

BABASININ KOPYASI

Babasına çok benzediği gözlerden kaçmayan 3 yaşındaki Leyla," Var mısın Yok musun" stüdyosunu ziyaret ederek hem babasıyla hasret gidermiş oldu, hemde yarışmanın keyfini çıkardı.
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=137059

morciii
04-16-2008, 00:47
Allah bağışlasın

MetinCeylan
04-16-2008, 11:07
benziyo gercekten :)acuna