PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turistten tecavüz iftirası


MetinCeylan
04-15-2008, 15:23
http://www2.internethaber.com/images/news/51844.jpg
Turistten tecavüz iftirası
15 Nisan 2008 Salı 15:14
Turiste tecavüz bugünlerde çok konuşuluyor. Bu ortamı fırsat bilen Finlandiyalı turistin oyunu tutmadı.


Antalya'nın Alanya ilçesinde Finlandiya uyruklu bir turistin, 3 kişi tarafından tecavüze uğradığı yönündeki iddia asılsız çıktı.

Tatil için Alanya'ya gelen Finlandiya uyruklu A.J. (41), 3 kişi tarafından tecavüze uğradığını ve soyulduğunu iddia ederek, polise başvurdu. A.J, polisteki ifadesinde, akşam 23.00 ile 24.00 saatleri arasında PTT Binası arkasındaki eski bir eve 3 kişi tarafından zorla sokulduğunu, burada kendisine tecavüz edildikten sonra parasının alındığını ileri sürdü.

Finlandiyalı turistin iddiaları üzerine soruşturma başlatan polis, sağlık kontrolü için A.J'yi özel bir hastaneye götürdü. Burada yapılan incelemede, Finlandiyalı turistin ilişkiye girdiği belirlenirken, zorlama izlerine rastlanmadı.

Kadının ifadesini çelişkili bulan polis, bu kez, A.J'nin kaldığı otelin kamera kayıtlarını inceledi. İnceleme sonucu A.J'nin saat 20.10 sıralarında otelden A.G.G. (23) adlı kişiyle ayrıldığı, saat 22.30 sıralarında otele döndüğü, olayın meydana geldiğini ileri sürdüğü saatlerde ise otelde bulunduğu belirledi.

Kayıtlardan kimliği belirlenen A.G.G. de ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. A.G.G'nin, A.J'Yle ilişkiye girdiğini kabul ederken, tecavüz iddialarının gerçek dışı olduğunu söylediği öğrenildi.

A.J hakkında ''Yalan beyanda bulunmak'' suçlamasıyla işlem yapılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

morciii
04-15-2008, 15:56
yaa bu olay tatil beldelerinde sürekli oluyor çünkü turizm şirketleri turistlere gasp, tecavüz , darp gibi şeylerle karşılaşmaları durumunda turistlerin ödedikleri paranın 3 katını tekrar ödeyeceklerine dair sözleşme imzalıyorlar bazı kendini uyanık sanan turistlerde bu durumdan yararlanmak için böyle şeyler yapıyorlar...

neysee sağol

Kaanhan
04-15-2008, 17:18
$erefsize bak aklınca oyun yapıyor.Kendi ağızlarıyla demiyorlarmı turist kadınlar Türk erkeklerine bayılıyoruz diye.Kendileri gelip Türk erkeklerini ayartırken birley yok Türk erkekleride hemen bir baksın taciz oluverir zaten :D Hakediyorlar az :D