PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbo'ya haftada 150 bin YTL


MetinCeylan
04-15-2008, 11:53
http://www2.internethaber.com/images/news/53602.jpg
İbo'ya haftada 150 bin YTL
15 Nisan 2008 Salı 11:34
TRT ile anlaşan İbrahim Tatlıses, parada anlaştı ama gün sorunu var.


İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz yıla kadar atv’de yaptığı şov programını bu sezon TRT’ye taşıyor. TRT kulislerinden gelen haberlere göre İbrahim Tatlıses’e bölüm başına 65 bin YTL ödeneceği belirtilmişti. Ancak ünlü türkücü TRT’den haftada 150 bin YTL alacağını söyledi.

"O PARAYA PROGRAM YAPACAK İNSAN DEĞİLİM"
Konuyla ilgili VATAN’a konuşan sanatçı şöyle dedi: “Ben atv’de yaptığım programdan 150 bin YTL alıyordum. 65 bin YTL’ye program yapacak insan değilim. Bu iddialarla beni aşağı çekmeye çalışıyorlar, fiyatımı düşürmek istiyorlar. Bunu duyan, ’Gel 100 bin YTL’ye program yapalım sana’ diyor. Benim yapım şirketim bir kanala program yapıyor. Reyting almıyor, bana malediliyor.”

GÜN KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLANAMADI
Tatlıses, TRT ile henüz sözleşme imzalamadığını belirterek, şöyle konuştu: “Gün konusunda henüz anlaşamadık. İbo Show’un günü, pazardır. İzleyicilerin alıştığı bildiği bir gündür. Ancak TRT hafta içi yapmak istiyor. Ben de pazar gününde ısrarlıyım. Yarın biraraya geleceğiz ve kesin olarak konuşacağız. TRT’de yer almak istiyorum. Çünkü bizim ilk göz ağrımızdır.”
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136977