PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebru Destan dayak yedi!


MetinCeylan
04-14-2008, 20:51
http://www2.internethaber.com/images/news/32948.jpg
Ebru Destan dayak yedi!
14 Nisan 2008 Pazartesi 20:29
Kendisine şampanya gönderen Ankaralı'ya "Sadece bir tane mi?" dedi, dayağı yedi.


Ankara'da kendisine şampanya gönderen Şahin Turgut'a "Sadece bir tane mi?" diyen Destan, fena halde dayak yedi..

Şarkıcı Ebru Destan, Ankara'nın en gözde mekânlarından "Mesa Salata" da, Kürt Ahmet lakaplı Ahmet Turgut'un yeğeni Şahin Turgut tarafından dövüldü.
Bir arkadaşını ziyaret için Başkent'e geldiği öğrenilen Ebru Destan, cumartesi gecesi iki erkek, iki de kız arkadaşıyla Mesa Salata'ya gitti. Mekânda sahne alan Gözde ve Mustafa'nın şarkılarıyla eğlenen Destan, saat 02.00 sıralarında solist Gözde tarafından sahneye davet edildi. Israrları kıramayan şarkıcı, sahnede "Aşkın Kanunu" isimli şarkısını seslendirdi.

ELİNİ-KOLUNU SALLAYIP GİTTİ

Mekândaki Şahin Turgut, Destan'a bir adet şampanya gönderdi. Ebru Destan şarkısını bitirdikten sonra Turgut'a hitaben, "Sadece bir tane mi?" diye sorunca olanlar oldu.
Görgü tanıklarının anlatımına göre Turgut, üç masa yanda oturan Ebru Destan'ı saçlarından tutarak, kafasını masaya vurmaya başladı. Turgut, aldığı darbelerle yere düşen Destan'ı, yerde de yumrukladı. Turgut daha sonra, arkadaşlarıyla elini konulu sallayarak Mesa Salata'dan ayrıldı. Turgut, daha önce de Danıştay Tetkik Hâkimi Ahmet İmirzalıoğlu ve sevgilisi hâkim Pınar Kara'yı dövdüğü gerekçesiyle tutuklanmıştı.
EBRU DESTAN YALANLADI

Ankara'ya yeni albümünün imza günü için gittiğini söyleyen şarkıcı Ebru Destan konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Ne iddia edildiği gibi adı geçen mekâna gittim ne adı geçen kişiden dayak yedim. Zaten adı geçen kişiyi de tanımıyorum. Bu iddialar çok saçma
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136923