PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapadokya Tur Aktiviteleri


Ruyawebajans
09-20-2014, 16:53
Kapadokya Tur Aktiviteleri
Kapadokya turları dünyanın birçok yerinden katılan turistleri ülkemizde en iyi şekilde ağırlamakta ve onları memnun ederek ülkemizin güzelliklerini görmelerini sağlamaktadır. Kapadokya'nın doğal, sanatsal, mimari ve tarihi tüm güzelliklerini keşfetmek isteyen yabancı turistlere hizmet sunan Trip Booking Travel (http://www.tripbookingtravel.com/) düzenlediği turlarda sınırsız hizmetler sunmaktadır. Turlara katılan turistlere adeta görsel bir şölen sunulmakla birlikte çeşitli aktivitelerle bu turlar ölümsüzleştirilmektedir. Trip Booking Travel ile katılabileceğiniz aktiviteler şunlardır;
• Balon Turu: Yerden metrelerce yükseklikte kendinizi Kapadokya'nın eşsiz manzarası ile birlikte huzurlu hissedeceğiniz eşsiz turlardır. Arabalarla gidilemeyecek alanlara ve yeşil manzaraları Kapadokya'nın semalarından balon turlarımız sayesinde izleme fırsatı bulabilirsiniz.
• At Turları: Perslerin en iyi atlarını yetiştirdiği bölge olarak tarihe adını yazdıran Kapadokya adını güzel atlar ülkesi olarak almıştır. Kapadokya Turları (Cappadocia Tours (http://www.tripbookingtravel.com/)) sizlere Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasında, mükemmel manzaralar karşısında, eğitimli atlar ve rehberlerle birlikte at turları imkanı sunmaktadır.
• Bisiklet Turları: Turistler uzman rehberler eşliğinde Kapadokya'da bisiklet turları ile eğlenceli vakitler geçirmektedir. Uçhisar, Ortahisar, Damsa, Sinanos, Ürgüp, Göreme, Zelve, Yeraltı ve Ihlara Vadisi turistlerimiz bisiklet turları gerçekleştirebileceği yerlerdir.
• Şarap: Kapadokya'da şarap üretiminin ne zaman başladığı bilinmese de üzüm yetiştiriciliği ve üzümden elde edilen şarabın bölge tarihi kadar eski olduğu bilinmektedir. Kapadokya turları sayesinde şarap fabrikalarını ziyaret edebilir, dünyanın en ünlü şaraplarının lezzetini tadabilirsiniz.
• Çömlek: Kapadokya'da Kızılırmak'a rengini veren killi topraklara çömlekçiler tarafından sanatsal değerler katılır. Hatta Avanos ilçesinin simgesi haline gelen çömlekler ilçenin girişinde ''Kör'de bilir Avanos'un yolunu, çanak-çömlek kırığından bellidir'' sözü ile turistleri karşılamaktadır. Kapadokya turları (Cappadocia Tours)ile çömlekçiliğin yapıldığı tek merkez olan Avanos'u gezerek mükemmel sanatsal eserlere dönüştürülen çömlekleri görme fırsatı bulabilirsiniz.