PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evladını sırtından vurdu


MetinCeylan
04-14-2008, 14:52
http://www2.internethaber.com/images/news/60394.jpg
Evladını sırtından vurdu
14 Nisan 2008 Pazartesi 14:48
Kamuoyu bu aile faciasını konuşuyor. Üç kişinin öldüğü vahşetin nasıl işlendiğine dair ayrıntılar tüyler ürpertti.


Türkiye cinnet geçiren annenin vahşetini konuşuyor. Küçük kız annesinin kurşunlarından kaçmak için saklandığı dolabıh içinde sırtından vurulmuş...

Eşi ve kızını silahla öldürdükten sonra kendisini öldüren annenin cinayeti tüyler ürpetti. Korkunç cinayet Eskişehir Anadolu Üniversitesi yerleşkesindeki lojmanlarda meydana gelmişti. Eşi ile arası uzun süre bozuk olan 33 yaşındaki Gülbeyaz'ın kocasıyla sözlü tartışması kanlı noktalandı. Katliamın otopsi raporu belli oldu.

KIZIN SIRTINA SIKMIŞ

Vücutlarında darp ve cebir izi bulunmayan cesetlerden, baba Murat’ın sırtına iki ve başına arkadan isabet eden bir kurşunla, çocukları Ece’nin sırtına ve bacağına isabet eden iki kurşunla, anne Gülbeyaz Başkaya’nın da göğsüne ateş ettiği tek kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi.

ANNESİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ DOLABIN ARASINA GİRMİŞ

Yetkililer, kızı Ece ile akşama kadar dışarıda vakit geçirdikten sonra eve geldiği öğrenilen Murat Başkaya’nın cesedinin yatak odasında yerde, ilköğretim 1. sınıf öğrencisi Ece Başkaya’nın cesedinin saklanmaya çalıştığı tahmin edilen yatak odasındaki dolabın arasında, Gülbeyaz Başkaya’nın cesedinin de yakınındaki tabancayla yine yatak odasındaki yatağın üzerinde bulunduğunu bildirdiler.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

morciii
04-14-2008, 15:03
Allah kimsenin başına vermesin