PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'den transfer tepkisi


MetinCeylan
04-13-2008, 18:16
http://www2.internethaber.com/images/news/50221.jpg
Fener'den transfer tepkisi
13 Nisan 2008 Pazar 15:00
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyada yer alan bazı transfer haberlerine tepki gösterdi.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyada yer alan bazı transfer haberlerine tepki göstererek, gazetelere yönelik, ''Artık sayfalarınızı yalan transfer haberleri ile doldurmayı bırakın ve yaptığınız mesleğin saygınlığına leke getirmeyin'' dedi.

Kulübün internet sitesinde açıklama yapan Yıldırım, birçok gazetenin günlerdir Fenerbahçe Kulübü'nün transfer çalışması yaptığına dair haberler yayınladığını, adı geçen oyuncuların transfer bedellerinin toplandığında da kulübün bütçesini aşan bir rakamın ortaya çıktığını belirterek, ''Her şeyden önce bu yalan haberlere imza atanları mantıklı davranmaya davet ediyorum. Fenerbahçe Kulübü'nün bütçesi bellidir. Elbette ki kulübümüz olanaklarımız ölçüsünde mümkün olan en iyi transferleri yapmaya ve kadrosuna katmaya çalışacaktır. Ama adeta dünyadaki tüm futbolcuların isimlerini kulübümüz ile ilişkilendiren ve bizi hatta beni 'sürekli transfer çalışması yapıyor, yurt dışında görüşmeler yürütüyor' diye öne sürenlerden artık bunlardan vazgeçmelerini istiyorum'' şeklinde konuştu.

Gerçeği yansıtmayan ve masa başında yapılan yanlış haberlerle hem yönetim kurulu hem de sporculara saygısızlık yapıldığını, taraftar ve kamuoyunun gereksiz beklentiler içine sokulduğunu kaydeden Yıldırım şöyle devam etti:

''Artık bu tavrınızdan vazgeçin. Çünkü Fenerbahçe taraftarı bu yalan transfer haberlerine inanmıyor ve inanmayacaktır. Kulübümüzün bir transfer çalışması olduğunda zamanı geldiğinde bunu kamuoyuyla paylaşırız. Artık sayfalarınızı yalan transfer haberleri ile doldurmayı bırakın ve yaptığınız mesleğin saygınlığına leke getirmeyin.''
kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136772

SESSİZCE
04-19-2008, 11:15
SAOL.