PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Etkileyici Gözler


morciii
04-13-2008, 13:44
Krem göz farlarının piyasaya çıkmasıyla, göz makyajı daha kolay ve etkileyici oldu. Sürülmesi en kolay göz makyajı ürünleri, krem farlar ve parmaklara sürülüp yine parmaklarla yayılabilen yumuşak göz kalemleri. Böylelikle, sert ifadelerden ve abartılı çizgilerden kurtulmuş olursunuz. Bunun yerine yumuşak, doğal bir ifade elde edersiniz. Parmak ucunuza aldığınız minik parçayı, göz kapaklarınızın ortasından üstlere doğru sürün. Daha koyu bir renk için bir kat daha far sürebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde, makyajınızı tazelemek için de bir kat ilave edebilirsiniz. Krem farların bir avantajı da, daha sonra süreceğiniz ikinci ya da üçüncü katın, önceki katla kolayca uyum sağlaması.

Yeni maskaralar da, tek kat sürmesi yeterli olan, zaman kazandırıcı ürünler. İkinci ya da üçüncü kere sürüp şekil vermenize gerek kalmıyor, ilk sürüşte etkisini gösteriyor.

Eğer maskara yüzünüzün herhangi bir yerine bulaşırsa, bunu silmek için makyajınızı alt üst etmenize gerek yok. Süngerinizin üzerine bir parça fondoten sürerek, maskaranın bulaştığı yer üzerine iyice yedirin.

Far sürerken olabildiğince yumuşak hareketlerle farı göz kapaklarınıza yaymanız gerekli. Aksi taktirde en hassas organımız olan gözler ve göz kapakları kızarır ve makyajınızın kötü görünmesine neden olur.