PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç Görünmenin Sırları!...


morciii
04-13-2008, 13:40
Genç Görünmenin Sırları!...
http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/kadin1(2).jpg Yaşlanmanın belirtileriyle savaşıyorsanız, birkaç kozmetik müdahaleyle daha genç görünebilirsiniz. Örneğin ince kaşların sizi daha yaşlı göstereceğini unutmayın ve bu yüzden cımbızı gereksiz yere kullanmayın...
• Belirli Bir Stiliniz Olsun
Hala kendinize bir stil belirleyemediyseniz bir an önce harekete geçin. Belirli bir giyim, saç veya makyaj stilinizin olması sizi hem güzel hem de diğerlerinden farklı kılar.
• Cımbızı Gereksiz Kullanmayın
Güzellik uzmanları, bir kadını en çok incecik kaşların yaşlı gösterdiğini söylüyor. Bu nedenle cımbızla kaşlarınızı inceltmekten vazgeçin, hatlarını belirlemek için düzgünce almakla yetinin. Kaşlarınız zaten inceyse, bir kaş kalemi kullanmayı deneyin.
• Saç Kesiminizi Sade Tutun
Saç modelinizde sade kesimleri tercih edin. Örneğin, omuz hizasında sade bir model her zaman her kadına çok yakışır. Dönem dönem moda olan kesimler kendinizi iyi hissetmenizi sağlasa da, onlar daha çok genç kızlar içindir.
• Parıltıdan Uzak Durmaya Çalışın
İşte sadece gençlere yakışan bir başka şey daha. Parlak, simli göz farları, 40'lı yaşlarını süren kadınların çizgilerini ve kırışıklarını daha çok belli eder. Bu nedenle, daha sade ve genç görünmenizi sağlayacak mat ve kremsi farları kullanın.
• Fondötenden Kullanmaktan Korkmayın
Cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlamak için rahatlıkla fondöten kullanabilirsiniz. Çünkü pudra, cildi yeterince pürüzsüz gösteremiyor. Hem artık cilde nefes aldıran, son derece hafif ve sağlıklı fondötenler var!
• Saç Boyama İşini Çok Abartmayın
Yıllarla birlikte saçlarınız beyazlaşmaya başlar. Bundan kurtulmanın tek yolu da saçınızı boyatmaktır. Ama sakın ha saçınızı, doğal renginden bambaşka bir renge boyatmayın. Bu olduğunuzdan yaşlı görünmenizi sağlar. Bunun yerine doğal renginizden bir-iki ton koyu rengi tercih edin.

Farmasi
09-09-2020, 15:16
FarmasiGirisi.Net Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi Üyelik, Farmasi Üye Ol

Farmasi Ücretsiz Üyelik Başvurusunda Bulunup Farmasi Ailesine Sende Katılabilirsin.Farmasi Ücretsiz Üye Ol up %75 varan indirimlerden yararlanabiliyor 275tl değerindeki başlangıç paketlerini 69tl sahip olabiliyorsunuz.Üstelik her yapmış olduğunuz siparişlerde birçok hediyeye sahip olabiliyorsunuz.Her Ay güncellenen 1. ay 2. ay ve 3. ay ürünlerinle beraber 275 teşvik puan ve 500 tl teşvik puanları ile birlikte bir çok ürünüde hediye olarak alabiliyorsunuz.

Hemen Farmasi Ücretsiz Üye Ol (http://www.farmasigirisi.net)un Bu Fırsatları Kaçırmayın.Farmasi Üyelik (http://www.farmasigirisi.net) Başvurusunuzu Oluşturduğunuz anda Farmasi Temsilci Arkadaşlarımız Sizlere Destek İçin Dönüş Sağlayacaklar.