PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ordunun haberi


TeknoCini
09-01-2014, 12:24
www.orduyorum.com Ordu'nun faal gazeteler arasında en eski, haber güncelliği açısından ise en hızlı gazetesi Ordu Yorum'un internet sitesidir.

Bu internet sitesinde an ve an Ordu'nun 19 ilçesinden, Ordu dışından Ordu'yu ilgilendiren her konuda en güncel, en tarafsız, en dakik haberleri bulacağınız tek mecraa www.orduyorum.com'dur.

Ordu'nun en çok satan 2. gazetesi konumundaki Ordu Yorum gazetesi Ordu'nun 12 ilçesine ulaştığı gibi, internet ortamında da en çok okunan gazete web sitesidir. Siyaset, özel haber, röportajlar, video galeri, foto galeri, fındık ve vefat bilgileri gibi günlük hayatınızda olan tüm bilgilere ulaşabileceğiniz www.orduyorum.com uzaktaki hemşehrilerimizi Ordu'ya bağlayacak, Ordu'daki okuyucularımızı ise güncel tutatacak yegane kurumdur.
orduspor haber (http://www.orduyorum.com/)
Bununla beraber Ordu'da Orduspor'un tam olarak yanında yer alan, Orduspor ile yönetim, transfer, alt yapı, taraftar her türlü bilgiyi alabileceğiniz ultra fanatik bir gazetedir. Orduspor ve Orduspor taraftar grupları Akıncılar, Fidangör, Çılgınlar gruplarının bir numaralı destekçisidir.

Ordu'nun ve Orduspor'un haber kaynağı Ordu Yorum,
www.orduyorum.com