PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : milon5


TeknoCini
09-01-2014, 11:58
Biliyorsunuz ki insanların birbirlerine yardım etmek için kullandığı platform forum platformu Türkiye’de o kadar çok bu forumlardan var ki hangisine üye olacağınızı hangisiyle daha iyi yerlere geleceğinizi bilmiyorsunuz. Sizde haklısınız çünkü neredeyse tüm forumlar konu konu bölünmekte eğer sizde teknoloji (http://www.milon5.com/) ve eğlence adına hem güzel vakit geçirilebilecek, bolca arkadaş ortamının olduğu ve her zaman size yardımcı olabilecek birilerinin olmasını istediğiniz bir forum arıyorsanız yazımın devamını okuyarak tam olarak bu özelliklere sahip harika bir foruma ulaşmış olacaksınız.
Forum sitemizin adı: www.milon5.com hemen sizde bu url yi tepeden yeni sekmesine tıklayıp oradaki beyaz boşluğa yazın. Karşınıza güzel bir temayla güzel bir forum gelecektir. Hemen sizde bu foruma kaydolun forum her ne kadar yeni olsa da şuanda 5000 den fazla konu bulunmakta üstelik bu konulara yazılan toplam mesaj sayısıda 6300 den fazla ve her geçen dakika insanlar birbirlerine yardım ederek bu forum istatistiklerinin rakamlarını tavan yaptırıyor. 472 adet yardım sever insan bu foruma üye olmuş gelin sizde bu milon5 ailesi içerisine biran önce kaydolun. Bütün bu eşsiz güzelliklerden hemen faydalanmaya başlayın.
Güzelce kategorilenmiş forumda hiçbir zaman acaba bunu nereye açmalıyım, bu konuyu nereye açsam daha uygun olur diye düşünmeyeceksiniz sizi ikilemde bırakacak kategoriler bulunmamakta. Bu forumda eminim ki sizde çok eğeleneceksiniz.
Eğer siteye üye olmayı düşünürseniz bence ilk konunuzu tanışma bölümüne açmalısınız. Çünkü böyle güzel bir aile forumunda insanların kiminle konuştuğunu bilmesi gerekir orada kendinizden biraz bahsedebilirsiniz, hobilerinizi yazabilirsiniz, foruma nereden katıldığınız hakkında bilgi verirsiniz belki bunun sayesinde kendi ilinizden birçok insanla tanışırsınız ve güzel dostukların başlangıçlarına imza atarsınız. Hiç vakit kaybetmeden ilk konunuzu hemen şimdi açın.