PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zimbra mail


TeknoCini
09-01-2014, 00:34
Eğer sizde benim gibi bir site yönetiyorsanız veya web işlerini yakında veya uzaktan takip ediyorsanız bulut işlemlerinden tutun, hosting işlemlerine kadar oradan tutun zimbra mail (http://www.dennet.net/)e kadar birçok yerde birçok sıkıntı yaşamışsınızdır. Bu sıkıntıların birçoğu ödemeler için yapılan yüksek ücretlerden kaynaklandığını bende biliyorum. Bir yolunu bulup bu ücretleri minimum tabanlara çekmemiz gerekmektedir. Siz daha aramaya devam edin ben buldum yok aramayalım sen ver diyenleri de kırmayacağım yazımın devamını okuyarak bu müthiş çözüme sahip olabilirsiniz.
Müthiş kurtarıcımız olan web site: www.dennet.net bu sitede ne ararsanız çok çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Bu fiyatlar üzerinden de rahatlıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Bu sitede domain kaydetmeniz bile mümkün. Bu site üzerinden birçok işlemi çok çok uygun fiyata yapabilirsiniz. Fiyatlarının uygunluğu ve kolay ödeme yöntemleri ile dennet.net sizin için vazgeçilmez bir platform haline dönüşecektir. Korkmayın zararı olmaz 
Siteye kredi kartıyla veya bazı insanlar tarafından ”İnternet Bankası” olarak adlandırılan PayPal ilede rahatça ödeme yapabilirsiniz.
Siteyle iletişime geçmek için bir adet mail adres verilmiş bunu kullanabilirsiniz;
E-Mail : destek @ wd724.com
Ofislerini ziyaret edip bir kahvelerini içmek isteyenler içinde geçerli bir adres verilmiş Türk-İş Blokları 3324 Parsel A Blok 2. Giriş Daire 21 Ataşehir / İSTANBUL
7/24 ödeme gerçekleştirme ve her zaman müşteri haklıdır felsefesi ile bu yola çıkan dennet firması büyük işlerin altına imzalarını atmış bulunmaktadırlar. Sizde hiç tereddüt etmeden bu firmayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Ödemelerinizde asla sıkıntı çıkartmayacak ve sizlere daima tam destek verecek olan bu firmayla tanıştığınızda bu firma ise diğerleri ne diye kendinize soru yönelteceğinizi bilmeniz gerektiğini şimdiden belirtmek isterim. Hayırlı alışverişler dilerim.