PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraftaki nedir ?


*fanii*
11-22-2007, 15:44
Bu fotoğraf bugün Adıyaman'da çekildi. Peki bu hayvanları bu hale getiren sebep ne ?...



Adıyaman’ın Gerger ilçesi’nde, vatandaşlar bir şahin ile yılanın yaşam mücadelesine tanık oldu. Şahinin pençesiyle başını kavrayan yılanın, vücuduyla şahine sarılıp dakikalarca mücadele etmesini görenler, canlı belgesel gibi ilgiyle izledi.


http://image.haber3.com/haber/127777.jpg


Yiyecek arayan şahin, iyi bir zamanlamayla süzülerek karayolu üzerindeki yılanın başını pençesiyle kavradı. Ancak yılan da ani bir bir reflesle şahinin kanatlarına sarılarak etkisiz hale getirdi.


http://image.haber3.com/haber/127778.jpg


Bazı vatandaşların sopalarla müdahale etmesi üzerine yılan şahinin vücudunu gevşetince, şahin pençeleriyle kavradığı yılanı havalandırdı. Ancak mücadeleden yorgun düşen şahinin bir süre sonra düşürdüğü yılan, vatandaşlarca öldürüldü.


http://image.haber3.com/haber/127779.jpg



Şahin ve yılanın yaşam mücadelesini bir süre izleyen vatandaşlar daha sonra ellerindeki sopalarla vurarak iki hayvanı biribirinden ayırmaya çalıştı. Yılanın ablukasından kurtulan şahin, yılanı da pençeleriyle kavrayarak havalandı. Ancak bir süre havalanan şahin, uzun süren mücadeleden bitkin düşmüş olacak ki yılanı bırakmak zorunda kaldı. Yere düşen yılan sersemleşerek vatandaşların üzerine doğru hareket edince taş ve sopalarla öldürüldü.

http://image.haber3.com/haber/127780.jpg

Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=305927)

morciii
11-22-2007, 15:50
vaaayyy bu da ders olsun şahine her yılanın eti yenmez :D