PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ucuz bilet merkezi


TeknoCini
08-26-2014, 13:06
Tatile girdik, neredeyse bitiyor. Tatilin en zevkli yanı benim için yolculuk safhası. Bir yere giderken otobüse veya uçağa binmeyi çok severim. Bundan da çok zevk alıyorum. Tatilin hevesinin yanında çok daha farklı bir duygu oluşturuyor bende. Birçok insanda da böyle olduğundan eminim.
Bu zevke varmak için tonla para dökmemiz gerekir mi illa? Tabiki hayır. Nasıl diye soranlar yazımın devamını okuyarak bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirler.
Hemen www.ebiletofisi.com a girerek, en uygun uçak bilet (http://www.ebiletofisi.com/)lerini otobüs bilet (http://www.ebiletofisi.com/)lerini bulabilirsiniz. Bu ucuz biletler nasıl mı oluşuyor? Aracı kurum aldığı komisyonu çok az tutarak siz müşterilerin ekonomisine en uygun olanı yapıyorlar.
Nasıl güveneceğiz diyenleriniz elbette olmuştur. Biliyorum bu site yeni ve çok fazla reklamı yapılmadı . Ancak bilmenizi isterim ki tüm otobüs ve uçak firmaları tarafından onaylanmış bir marka halinde olan bu site tamamen güvenilirdir. Üstelik şuanda güzel bir kampanyada bulunmakta. PayPal ile yapacağınız bütün işlemlerinizde anında 5 TL indirime tabi tutulacaksınız.
Böyle bir indirimde sizleri eminim ki çok mutlu edecektir. Sizde hiç vakit kaybetmeden hemen ebiletofisi.com dan biletinizi güvenle alarak, yolculuğa çıkabilirsiniz. Size bilet satarken birçok işlemden geçmenizi de istemiyor. İnternet çağında bir yenilik olarak 2 adımda online bilet almayı size sunuyor.
Siteye ilk girdiğinizde fark edeceksiniz ki hiçbir reklam sizi rahatsız etmemekte. Hızlı arama kısmından otobüs veya uçak biletinizi aratabilirsiniz. Karşınıza çıkan tekliflerden en uygun olanını seçip işlemlere devam edebilirsiniz. 3D Security güvenliği ilede sizlere ekstra bir güvenlik sunulmuş oluyor. Kartınız asla site sahipleri tarafından görülmez. Anlaşmalı olduğunuz kurum tarafından ödemeniz online olarak gerçekleştirilir ve otobüs de veya uçak da hemen sizin için bir koltuk rezerve edilir.