PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedavaya 120 bin ÖSS sorusu


MetinCeylan
04-10-2008, 10:21
http://www2.internethaber.com/images/news/59774.jpg
Bedavaya 120 bin ÖSS sorusu
10 Nisan 2008 Perşembe 09:00
120 bin soru havuzu öğrencilerin hizmetinde. ÖSS soru kitaplarına para vermek yerine bedava hizmet bir tık ötede.


İNTERNETHABER

Üniversite sınavına ya da OKS'ye hazırlananlar bugünlerde bu yarışmayı konuşuyor. Sanal alemdeki soru yarışması öğrencileri hem eğlendiriyor, hem de öğretiyor.

Yarışmadaki soruların tamamı Uğur Dersaneleri'nin hocaları tarafından hazırlandı. 120 bin soruluk özel bilgi bankası tüm öğrencilerin hizmetine açıldı. Sadece dershane değil, sınavlara hazırlanan herkes, ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilir.

Öğrenciler bu yarışma ile hem ÖSS ve OKS'de çıkabilecek soruları görüyor, hem de eğleniyor. Yarışmayı kazananlar için hediyeler de var...

Soru bankası bütün herkese açık. Bunun için yapmanız gereken sadece girişte üye olmak. Siteye girdiğinizde anlatımlı soru videolarını da izleme olanağına sahipsiniz.

Sitenin sağ tarafında bulunan yarışma platformunda, her soruyu bildikçe önünüze yenisi geliyor. 120 bin soruluk havuzdan gelen bu sorular üniversite ve OKS'ye yönelik. Üstelik Lise 1, Lise 2, Lise 3 gibi konu ayrımı soru isteme şansınızda mevcut...

Yarışmada bir öğrenci, 111 soruyu üst üste doğru bilerek rekora doğru gidiyor... Üniversite test kitaplarına para ödemek yerine bedava hizmetten yararlananlar, siteye büyük ilgi gösteriyor.

120 bin soruluk bu özel bilgi havuzuna www.ugur.tv (http://www.ugur.tv/) adresinden ulaşabilirsiniz...

(Not: Üye olurken TC numarası istiyor ancak bunu yazmadan da üye olabilirsiniz... )

DİGİMAX
04-10-2008, 12:37
hımmm össsye hazırlananlar için mükemmel kaynak..
bizim zmanımızda yoktu böyle şeyler şimdiki gençler çok şanslı canım:V